Päiväkerhoilmoittautuminen on päättynyt!

Voit ilmoittaa vuonna 2014-2016 syntyneet lapset päiväkerhoon numeroon 050-387 1652.

Päiväkerho on lasten seurakuntaelämää

Päiväkerhoissa 3-5-vuotiaat lapset elävät seurakuntana yhdessä tehden ja oppien. Päiväkerhot kokoontuvat arkipäivisin Kausalan seurakuntakeskuksessa ryhmien omien aikataulujen mukaan. Päiväkerhoihin ilmoittaudutaan keväällä. Tällöin kuluvana vuonna 3 vuotta täyttävät sekä 4- ja 5-vuotiaat voivat ilmoittautua syksyllä alkavaan kerhoon. Uusi toimintakausi alkaa elokuussa ja päättyy toukokuussa. Mahdollisia vapaita kerhopaikkoja voi kysellä lastenohjaaja Terhi Altiolta tai Jaana Hongistolta (p. 050 387 1652).

Päiväkerhossa pieni opettelee hiljentymistä, toisten huomioonottamista ja ryhmässä toimimista. Hartaushetkissä kuunnellaan Raamatun kertomuksia, lauletaan virsiä ja hengellisiä lauluja, rukoillaan ja pohditaan elämän eri ilmiöitä. Kerhossa ulkoillaan, askarrellaan, leikitään ja pelataan.

PÄIVÄKERHON KUUKAUSITIEDOITE:

ELO- JA SYYSKUU 2019

PÄIVÄKERHOTYÖN KAUSISUUNNITELMA 2019

Aiheet: Tutustumista, uusia kavereita, loppukesä, Mikkelinpäivä

TAPAHTUMAT:

Su 22.9. klo 15 Perhemessu Kausalan seurakuntakeskuksessa. Messun jälkeen ruokailu. Infoa lähempänä tapahtumaa.

TULOSSA:

Viikko 43 (21.-22.10.) syysloma, perhekerhot normaalisti.

17.11. klo 15 Perhemessu Kausalan seurakuntakeskuksessa ja messun jälkeen 5-vuotiaiden synttärit ilmoittautuneille. Ilmoittautumisesta tulee infoa postitse.

MUUTA:

Viikot 34-36 Pääskysillä pehmeä lasku, eli kerhon kesto 9-11.

Meidät tavoittaa num. 050-387 1652

KUUKAUDEN LAULU:

LUOJA ENKELEINEEN

1. Luoja enkeleineen hoivaa maailmaa,

kaikki lapset tuntee, meitä rakastaa.

2. Taivaan Isä leivän meille lahjoittaa.

Vaaroissa hän suojaa, pelon karkottaa.

3. Rukoukset kuulee, niihin vastaa hän,

ohjaa askeleemme halki elämän.

4. Taivaan Isä tuntee huolet kaikkien,

Antoi auttajaksi rakkaan Jeesuksen.