Varhaisnuorisotyö on kouluikäisten toimintaa

Puuhailua, yhdessä oloa ja hiljentymistä

Varhaisnuoret ovat 7-12 vuotiaita tyttöjä ja poikia. Heille seurakunta järjestää talvikaudella kerhoja ja kesällä leirejä. Kerhot kokoontuvat seurakuntakeskuksen alakerrassa kerhotiloissa. Kerhot aloittavat toimintansa jälleen syyskuun alussa. Keskiviikkoisin klo 14.30-16.15 on Puuhakerho (1.-3.lk) ja torstaisin samaan aikaan Kaiken maailman kaverit (4.-6.lk). Kaikki ovat tervetulleita mukaan kerhoihin!

Lisätietoja nuorisotyönohjaaja-lähetyssihteeri Maija Kauppinen / 0503871653

Vuolenkosken Nuokku

5.lk ylöspäin Vuolenkosken srk-kodilla. Pelailua ja yhdessäoloa. Tervetuloa taas syksyllä.

Partio

Partiossa toimitaan ryhmässä, leikitään, retkeillään ja opitaan tekemällä. Pienimmätkin partiolaiset saavat vastuuta ja jokainen pääsee mukaan puuhaamaan yhdessä hyvän porukan kanssa. Partioon voi tulla mukaan minkä ikäisenä tahansa, myös aikuiset ovat tervetulleita!

Lisätietoja partiolippukunta Kymen Kotkat:  www.kymenkotkat.fi

Varhaisnuorisotyöstä Iitin seurakunnassa vastaa:

Nuorisotyönohjaaja-lähetyssihteeri Maija Kauppinen/ 050 387 1653