Isoskoulutus eli IsKo.

Iitin seurakunnan isokoulutkseen voivat tulla rippikoulun käyneet nuoret.

Isoskoulutukseen ilmoittaudutaan 11.8.-4.9.21.

Isoskoulutus on ilmainen.

IsKoon kuuluu alla olevat tapahtumat.

Ilmoittautumalla isoskoulutukseen ilmoittaudut kaikkiin tapahtumiin. Jokaisesta tapahtumasta tulee viesti, jolloin joko vahvistat tai perut tulosi. Isosleirit alkavat perjantaina klo 18 ja päättyvät sunnuntaina klo 12. Kulku omin kyydein. Leireille tarvitset mukaan normi leirivarustuksen eli lakanat, pyyhe, peseytymisvälineet, sään mukaisen vaatetuksen (myös ulkoiluun), Raamattu, kynä. Osallistujakortin, joita saa Umbrolta tai voi tulostaa netistä.

Leirit:

IsKoon kuuluu kolme leiriä Heinlahdessa 17.-19.9.21, 26.-28.11.21 ja alkuvuodesta 2022, tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Tapahtumat muiden seurakuntien kanssa, ilmoitetaan myöhemmin.

Riparilaisten seurakuntaan tutustumisjakson tapahtumien toteuttamista ja osallistumista niihin starttikirkko, konsertti yms. tarkempia tietoja myöhemmin.

Osallistumista Aikalisän lisäaikaan, sekä sen ohjelman toteuttamista.

Päivämäärä muutokset mahdollisia.

Tervetuloa, sinulle on paikka.

Osallistujakortti