Isoskoulutus eli IsKo.

Isoskoulutukseen ilmoittaudutaan viim. 2.9. tästä.

Katso video https://youtu.be/XO4Ohimeq4Y

Isoskoulutus on ilmainen.

IsKoon kuuluu alla olevat tapahtumat.

Ilmoittautumalla isoskoulutukseen ilmoittaudut kaikkiin tapahtumiin. Jokaisesta tapahtumasta tulee viesti, jolloin joko vahvistat tai perut tulosi. Isosleirit alkavat perjantaina klo 18 ja päättyvät sunnuntaina klo 12. Kulku omin kyydein. Leireille tarvitset mukaan normi leirivarustuksen eli lakanat, pyyhe, peseytymisvälineet, sään mukaisen vaatetuksen (myös ulkoiluun), Raamattu, kynä.

Leirit:

IsKoon kuuluu kolme leiriä Heinlahdessa 11.-13.9.19, 20.-22.11. ja alku vuodesta 2021.

Isoskoulutustapahtuma: Infoa tulee ekalla isosleirillä.

Uusille Aikalisän lisäajan ohjelmasta vastaaminen.

Riparilaisten seurakuntaan tutustumisjakson tapahtumien toteuttamista ja osallistumista niihin starttikirkko, konsertti yms. tarkempia tietoja myöhemmin.

Osallistuminen Aikalisän lisäaikaan, joka on ohjelmallinen ilta n. kerran kuukaudessa.

Päivämäärä muutokset mahdollisia.

Osallistujakortti