LÄHETYS IITIN SEURAKUNNASSA

Elämme ja kerromme Jumalan rakkaudesta lähellä ja kaukana

Lähetystyö on Jeesuksen antama tehtävä:

"Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa." (Matt. 28:19-20)

Lähetystyötä tehdään eri puolilla maailmaa monin eri tavoin, sanoin ja teoin. Jokainen meistä on kutsuttu viemään sanomaa rakastavasta Jumalasta eteenpäin. Kaikki eivät voi lähteä, mutta kaikki voivat olla lähettäjiä.

Tule mukaan yhteiseen lähetystehtävään!

KAHVITUPA

Kahvitupa avoinna tiistaisin klo 11-13. Tarjolla kotiruokalounas, 6 €.

Markkinatiistaisin Kahvitupa on avoinna klo 9.30-13, hartaus klo 10 ja lounas klo 11-13.

Perjantaisin Kahvitupa on avoinna klo 13-15: Ohjelmassa bingoa klo 13 ja hartaushetki klo 14.

Tervetuloa!

LÄHETYSHETKI

Kahvituvassa joka kuukauden viimeisenä perjantaina klo 13. Hetkessä lähetystyön kuulumisia sekä tutustutaan eri lähetysjärjestöihin.

Tervetuloa mukaan!

LÄHETYSRENGAS

Lähetysrenkaassa saat kuulumisia Iitin seurakunnan nimikkoläheteiltä ja -kohteista sekä muista lähetyksen ajankohtaisista asioista. Liittymällä renkaaseen saat postia noin neljä kertaa vuodessa joko kirjeellä tai sähköisesti. Ilmoittaudu lähetyssihteerille, niin olet mukana!

LÄHETYKSEN VAPAAEHTOISET

Tervetuloa mukaan iloiseen ja pirteään lähetysjoukkoon!

Voit tulla esimerkiksi emännäksi Kahvitupaan, tehdä käsitöitä myytäväksi, lahjoittaa arpavoittoja tai auttaa talkoissa.

Lisätietoja lähetyssihteeri Maija Kauppiselta p. 050 387 1653

Nimikkolähetit ja -kohteet

Lähetysjärjestöt lähettävät työntekijöitä eri maihin kertomaan ilosanomaa Jeesuksesta. Seurakunta rukoilee lähettiensä puolesta sekä tukee heitä taloudellisesti.

Nimikkolähetit:

Pauli Vanhanen, Uganda (SLEY)

Markus Aitamäki, Pietari (SEKL)

Korpin perhe (Kylväjä)

Nimikkokohteet: