Diakoniatyö palvelee monenlaisia ryhmiä

Diakoniatyö auttaa ja tukee erilaisissa ongelmissa. Diakoniatyö osallistuu moniin seurakunnan eri toimintoihin. Diakoniatyöntekijät vastaavat ammattitaidollaan myös monien erityisryhmien tarpeisiin.

Keva-kerho

Keva-kerho kokoontuu kerran kuussa keskiviikkona klo 10-12 Kahvituvassa Sirpa Pusilan johdolla. Kerho on tarkoitettu kehitysvammaisille ja heidän parissaan työskenteleville. Ohjelmassa on päivästä riippuen tietovisailua, muisteluita, levyraati, askartelua ja joka kerralla on myös hartaus.

Iittikodin kerho

Iittikodin asukkaille on kehitysvammaisten kerho kerran kuukaudessa Sirpa Pusilan vetämänä. Kerhoa pidetään yhteistyössä Kausalan kansalaisopiston opettajan Virpi Kalliolan kanssa. Kerho kokoontuu askartelun, keskustelun ja hartauden merkeissä.

Diakoniapiirit

Erityisryhmien lisäksi diakoniatyöntekijät pitävät avoimia diakoniapiirejä. Erottajan diakoniapiiri kokoontuu noin kerran kuukaudessa vetäjänä Sirpa Pusila.

Seurakuntapiirit

Vuolenkosken ja Säyhteen seurakuntapiirit kokoontuvat noin kerran kuukaudessa yhteistyössä lähetyksen kanssa.

polku
"Sinun hyvä henkesi johdattakoon minua tasaista tietä." (Ps.143:10)
Diakonian viranhaltija, Juko ry:n luottamusmies
sirpa.pusila(at)evl.fi