Varhaisnuorisotyö on kouluikäisten toimintaa

Puuhailua, yhdessäoloa ja hiljentymistä

Varhaisnuoret ovat 7-14 vuotiaita tyttöjä ja poikia. Heille seurakunta järjestää talvikaudella kerhoja ja kesällä leirejä.

Kerhoissa on alussa kaakao ja sämpylä- välipala, jonka jälkeen puuhaillaan yhdessä leikkien, askarrellen ja pelaillen. Jokaiseen kerhokertaan kuuluu myös hiljentymishetki.

Poikakerho tiistaisin klo 14.45-16.30 alakoululaisille.

Ilmoittautuminen Poikakerhoon tästä

Tyttökerho keskiviikkoisin klo 14.45-16.30 alakoulaisille.

Ilmoittautuminen Tyttökerhoon tästä

Puuhakerho torstaisin klo 14.45-16.30 alakouluikäisille tytöille ja pojille.

Ilmoittautuminen Puuhakerhoon tästä

Lisätietoja nuorisotyönohjaaja-lähetyssihteeri Maija Kauppinen / 0503871653

Vuolenkosken Nuokku

5.lk ylöspäin Vuolenkosken srk-kodilla. Pelailua ja yhdessäoloa.

Partio

Partiossa toimitaan ryhmässä, leikitään, retkeillään ja opitaan tekemällä. Pienimmätkin partiolaiset saavat vastuuta ja jokainen pääsee mukaan puuhaamaan yhdessä hyvän porukan kanssa. Partioon voi tulla mukaan minkä ikäisenä tahansa, myös aikuiset ovat tervetulleita!

Lisätietoja partiolippukunta Kymen Kotkat:  www.kymenkotkat.fi

Varhaisnuorisotyöstä Iitin seurakunnassa vastaa:

Nuorisotyönohjaaja-lähetyssihteeri Maija Kauppinen/ 050 387 1653

Toimintaa

Vuolenkosken Nuokku Vuolenkosken seurakuntakodilla  on aloittanut toimintansa. Kokoontumiset ovat perjantaisin klo 18-21 Vuolenkosken srk-kodilla.

Viikoittainen ns. kerhomainen varhaisnuorten toiminta Kausalassa  toteutuu yhteistyökumppanin  Kymen Kotkat partion kautta.  www.kymenkotkat.fi

Seurakunta ja Partiotyö

Iitin seurakunnan varhaisnuorisotyö tekee läheistä yhteistyötä paikallisen partiolippukunta Kymen Kotkien kanssa.

Kymen Kotkien toiminnasta ja kokoontumisista lisää sivulla www.kymenkotkat.fi.

Seurakunta ja urheiluseurat

Seurakuntamme alueessa toimii aktiivisia, hyvää harrastustoimintaa tarjoavia urheiluseuroja. Heidän toimintaansa voi tutustua seuraavien linkkien kautta:

Iitin Pyrintö

Iitti Hockey