Varhaisnuorisotyö on kouluikäisten toimintaa

Puuhailua, yhdessä oloa ja hiljentymistä

Varhaisnuoret ovat 7-12 vuotiaita tyttöjä ja poikia. Heille seurakunta järjestää talvikaudella kerhoja ja kesällä leirejä. Kerhot kokoontuvat seurakuntakeskuksen alakerrassa kerhotiloissa. Kerhot aloittavat toimintansa jälleen syyskuun alussa. Keskiviikkoisin klo 14.30-16.15 on Puuhakerho (1.-3.lk) ja torstaisin samaan aikaan Kaiken maailman kaverit (4.-6.lk). Kaikki ovat tervetulleita mukaan kerhoihin!

Lisätietoja nuorisotyönohjaaja-lähetyssihteeri Maija Kauppinen / 0503871653

Vuolenkosken Nuokku

5.lk ylöspäin Vuolenkosken srk-kodilla. Pelailua ja yhdessäoloa. Tervetuloa taas syksyllä.

Partio

Partiossa toimitaan ryhmässä, leikitään, retkeillään ja opitaan tekemällä. Pienimmätkin partiolaiset saavat vastuuta ja jokainen pääsee mukaan puuhaamaan yhdessä hyvän porukan kanssa. Partioon voi tulla mukaan minkä ikäisenä tahansa, myös aikuiset ovat tervetulleita!

Lisätietoja partiolippukunta Kymen Kotkat:  www.kymenkotkat.fi

Varhaisnuorisotyöstä Iitin seurakunnassa vastaa:

Nuorisotyönohjaaja-lähetyssihteeri Maija Kauppinen/ 050 387 1653

Toimintaa

Vuolenkosken Nuokku Vuolenkosken seurakuntakodilla  on aloittanut toimintansa. Kokoontumiset ovat perjantaisin klo 18-21 Vuolenkosken srk-kodilla.

Viikoittainen ns. kerhomainen varhaisnuorten toiminta Kausalassa  toteutuu yhteistyökumppanin  Kymen Kotkat partion kautta.  www.kymenkotkat.fi

Seurakunta ja Partiotyö

Iitin seurakunnan varhaisnuorisotyö tekee läheistä yhteistyötä paikallisen partiolippukunta Kymen Kotkien kanssa.

Kymen Kotkien toiminnasta ja kokoontumisista lisää sivulla www.kymenkotkat.fi.

Seurakunta ja urheiluseurat

Seurakuntamme alueessa toimii aktiivisia, hyvää harrastustoimintaa tarjoavia urheiluseuroja. Heidän toimintaansa voi tutustua seuraavien linkkien kautta:

Iitin Pyrintö

Iitti Hockey