Koululaisten kesäkerho Vuolenkoskella

Alakoululaisille on kesäkuussa avoinna KESÄKERHO to 9.6. ja ke 15.6. seurakuntakodilla, Piilahdentie 33 A sekä ke 22.6. klo 13-16 aluksi Kyläkirkolla kirkkoseikkailun merkeissä ja sen jälkeen seurakuntakodilla.

Ohjelmassa on sana- ja kuvataidetta, musiikkia, liikuntaa, leikkejä ja kisailuja. Voit ottaa omat eväät mukaan. Kerhon puolesta on mehua ja pientä naposteltavaa tarjolla. Voit tulla koko ajaksi tai oman aikataulusi mukaan.

Ohjaajana Sirkku, p. 050 387 1648, sirkku.lindstam@evl.fi.

TERVETULOA!

Perhekerhot

Seurakunnan perhekerhot Kausalassa ovat nyt kesätauolla.

Vuolenkoskella perhekerho kokoontuu vielä kesäkuussa to 9.6. juhlitaan 1v-synttäreitä os. Vuolenkoskentie 1561, ke 15.6. ja ke 22.6. klo 9-12 seurakuntakodilla, Piilahdentie 33 A. Voitte tulla joustavasti kerhon aukioloaikana. 22.6. tulee valokuvaaja kuvailemaan lapsia.

Perhekerhossa pieninkin löytää paikkansa

Perhekerhossa vanhemmat ja lapset toimivat yhdessä. Siellä leikitään, lauletaan, askarrellaan, jutellaan ja tutustutaan.

Perhekerho on nimensä mukaisesti tarkoitettu kaikille perheenjäsenille, siksi sinne ovat tervetulleita äidit, isät, isovanhemmat ja kaiken ikäiset lapset.

Seurakunnan perhekerhoissa toimitaan kristillisten arvojen pohjalta. Niinpä ohjelmaan kuuluu myös lapsille, nuorille ja aikuisille sopiva hartaushetki ja lauletaan perinteisten lastenlaulujen lisäksi myös hengellisiä lauluja.

Kerhoissa noudatetaan myös voimassa olevia terveysturvallisuusohjeita, -suosituksia ja -rajoituksia.

Tervetuloa!

Kansallispukujen tuuletus

Koko perheen kansalaisjuhla Kausalan srk-Keskuksen pihalla sunnuntaina 19.6.2022 klo 14-16.30. Ota omat eväät mukaan ja tule picnicille yhdessä ystäviesi tai perheesi nassa. Jos sinulla on kansallispuku tai jokin sen osa, tuo se kanssasi tuulettumaan! Tapahtuman aikana myös pieni päivähartaus.

Mummola perhekerho

Uusi, kaiken ikäisille tarkoitettu perhekerho on nyt kesätauolla. Syksymmällä tavataan taas näissä merkeissä...

Mummolassa puuhataan, touhutaan, ollaan vaan ja pidetään yhdessä lystiä. Mummolassa saa myös rauhoittua, sillä mummohan aina "maadoittaa" maailman murheita ja auttaa selviytymään eteenpäin.