Kirkkokuoro

Iitin seurakunnassa toimii kirkkokuoro. Laulamme 3-4 -äänistä perinteistä ja uudempaa hengellistä ohjelmistoa. Kirkkokuoroa johtaa kanttori Janne Peltokorpi. Kuoro harjoittelee srk-keskuksessa keskiviikkoisin klo 17. Kirkkokuoro esiintyy seurakunnan tilaisuuksissa ja mm. palvelulaitoksissa.

Lämpimästi tervetuloa!

Lapsikuoro

Lapsikuoro kokoontuu keskiviikkoisin klo 14.45 Seurakuntakeskuksen salissa. Kuoro on tarkoitettu 1-6 luokkalaisille. Ennen kuoroa on välipalatarjoilu.

Tervetuloa mukaan laulamaan!

Laulun ystävät

Laulun ystävät kokoontuu joka toinen torstai seurakuntakeskuksen salissa tai kirkossa klo 14. Tarkat päivämäärät ja harjoituspaikka löytyvät tapahtumat-sivulta.

Olet tervetullut ikään tai laulukokemukseen katsomatta, mukaan voi tulla myös täysin ilman kuorokokemusta. Laulamme yksiäänisiä hengellisiä ja muita lauluja. Toiminta järjestetään yhteistyönä eläkeliiton kanssa.

Laulun ystävät esiintyy seurakunnan ja eläkeliiton tilaisuuksissa.

Tervetuloa!

Virsi-illat

Virsi-illoissa lauletaan ja tutkitaan aihepiireittäin virsikirjan virsiä. Olemme kokoontuneet seurakuntakeskuksen kahviossa. Tulevasta toiminnasta ilmoitetaan, kun koronatilanne antaa siihen mahdollisuuden.

Haluaisitko laulaa tai soittaa seurakunnan tilaisuuksissa?

Musiikki tuo ikuisuuden ulottuvuuden jokaiseen seurakunnan kokoontumiseen. Moni ihminen kokee uskoa erityisellä tavalla nimenomaan musiikin välityksellä. Jos osaat soittaa tai laulaa, kerro se rohkeasti meille ja ilahduta toisiakin musiikillasi! Jokainen seurakunnan tilaisuus on aina osallistujiensa näköinen ja kuuloinen tapahtuma.​

Janne Peltokorpi

email: janne.peltokorpi @evl.fi