Aikuistyöstä virtaa arjen haasteisiin!

Seurakunnan aikuistyössä keskeisenä ajatuksena on oman uskon pohdinta ja mahdollisuus siihen joko yhdessä tai omassa rauhassa. Säännöllinen toiminta rytmittää kristityn vaellusta.

Jumalanpalvelus joka sunnuntai klo 10 on tarkoitettu kaikenikäisille. Jumalanpalveluksen lisäksi Turinatupa ja Iso kirja kannesta kanteen -raamattuluentosarja kutsuvat mukaan. Naisten aamukahveja järjestetään toimintakauden aikana. Miesten kanssa kokoonnutaan Turinatuvassa ja saunailtojen merkeissä. Hyvät ideat  ja vapaaehtoiset ovat tervetulleita mukaan kaikkeen toimintaan.

Tapahtumakalenterista löydät aikuistyön tilaisuuksia ja tapahtumia.

Turinatupa

Turinatupa miehille kokoontuu aina maanantaisin seurakuntakeskuksen kahviossa. Kahvin ja hartauden jälkeen pohdimme niin hengellisiä kuin ajankohtaisiakin aiheita. Siunauksen saattamina lähdemme kohti arjen haasteita.

Turinatupa kokoontuu Heinlahdessa maanantaina 30.8. klo 10-12.

Iso kirja kannesta kanteen -raamattuluennot

Luentosarjassa käydään koko Raamattu läpi kannesta kanteen. Luentosarja jatkuu taas syyskuussa 2021.

Nettiraamis

Raamattupiiri kokoontuu keskiviikkoisin klo 18-19. Jatkuu taas syksyllä.

Mukaan pääset osoitteessa:
Tämän jälkeen kirjoita valkoiseen ruutuun nimesi ja paina sen jälkeen sinistä ruutua, jossa lukee "join meeting" ja olet mukana.

Tervetuloa lukemaan Raamattua!

Rukouspiiri

Kaikille avoin rukouspiiri kokoontuu Kahvituvassa maanantaisin klo 13 ja torstaisin klo 12. Rukoilemme ajankohtaisten asioiden ja juuri sinulle tärkeiden aiheiden puolesta. Mukana voi olla myös hiljaisessa rukouksessa. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Neulekahvila

Tule tuulettamaan käsityötäsi ja rupattelemaan yhdessä tee- tai kahvikupin ääressä. Poikkea juuri siksi aikaa kuin ehdit. Olet tervetullut viettämään iltaa yhdessä myös ilman käsityötä. TAUOLLA TOISTAISEKSI - jatkuu taas koronatilanteen salliessa.

Naisten kokoontumiset ja saunaillat

Miesten kokoontumiset ja saunaillat