Aikuistyöstä virtaa arjen haasteisiin!

Seurakunnan aikuistyössä keskeisenä ajatuksena on oman uskon pohdinta ja mahdollisuus siihen joko yhdessä tai omassa rauhassa. Säännöllinen toiminta rytmittää kristityn vaellusta.

Jumalanpalvelus joka sunnuntai klo 10 on tarkoitettu kaikenikäisille. Jumalanpalveluksen lisäksi Turinatupa ja Iso kirja kannesta kanteen -raamattuluentosarja kutsuvat mukaan. Naisten aamukahveja järjestetään toimintakauden aikana. Miesten kanssa kokoonnutaan Turinatuvassa ja saunailtojen merkeissä. Hyvät ideat  ja vapaaehtoiset ovat tervetulleita mukaan kaikkeen toimintaan.

Tapahtumakalenterista löydät aikuistyön tilaisuuksia ja tapahtumia.

 

Turinatupa

Turinatupa miehille kokoontuu aina maanantaisin seurakuntakeskuksen neuvottelutilassa. Kahvin ja hartauden jälkeen pohdimme niin hengellisiä kuin ajankohtaisiakin aiheita. Siunauksen saattamina lähdemme kohti arjen haasteita.

Turinatupa kokoontuu Heinlahdessa 28.8. klo 10-12. Tervetuloa mukaan!

 

Äitien ilta

Äidit(kin) tarvitsevat ajoittain omaa aikaa. 
Ota yhteyttä seurakunnan perhetyön väkeen ja ehdota teemaa, jonka äärelle voitaisiin naisporukalla kokoontua.
 

Raamattuluennot: Jeesus

Syksyn 2023 raamattuluentojen aihe on Jeesus. Tarkastelemme Jeesuksen elämää eri näkökulmista. Luennot pidetään Kausalan seurakuntakeskuksella klo 18-19. Syksyn ohjelma päivittyy tänne myöhemmin.

 

Nettiraamattupiiri

Raamattupiiri on tauolla.

 

Kahvila Lohtu

Lohdutusta lohdutusta tarvitseville: Seuraavassa Lohdussa su 5.3. teemana yksinäisvyys, läheisyys, kaipuu...
Keskustellaan, pohditaan yhdessä. Lohdutukselle voi saada sanoja myös runoista, lauluista ja rukouksesta. Tervetuloa vaihtamaan ajatuksia ja kokemuksia diakoniatyöntekijöiden ja toisten kokijoiden kanssa.

 

Rukouspiiri

Kaikille avoin rukouspiiri kokoontuu Kahvituvassa keskiviikkoisin klo 12. Rukoilemme ajankohtaisten asioiden ja juuri sinulle tärkeiden aiheiden puolesta. Mukana voi olla myös hiljaisessa rukouksessa. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Neulekahvila

Käsityökerho Kahvituvassa joka toinen torstai klo 17-18.30 (parittomilla viikoilla). Tule tuulettamaan käsityötäsi ja rupattelemaan yhdessä tee- tai kahvikupin ääressä. Poikkea juuri siksi aikaa kuin ehdit. Olet tervetullut viettämään iltaa yhdessä myös ilman käsityötä. 

 

Naisten päiväkahvit Kahvituvalla

Syksyn 2023 päiväkahvien ajankohdat päivittyvät tänne myöhemmin.

 

 

 

 

Ota yhteyttä

Kappalainen
ville.hiltunen(at)evl.fi
Eerolantie 1
47400 Kausala