Aikuistyöstä virtaa arjen haasteisiin!

Seurakunnan aikuistyössä keskeisenä ajatuksena on oman uskon pohdinta ja mahdollisuus siihen joko yhdessä tai omassa rauhassa. Säännöllinen toiminta rytmittää kristityn vaellusta.

Jumalanpalvelus joka sunnuntai klo 10 on tarkoitettu kaikenikäisille. Jumalanpalveluksen lisäksi Turinatupa ja Iso kirja kannesta kanteen -raamattuluentosarja kutsuvat mukaan. Naisten aamukahveja järjestetään toimintakauden aikana. Miesten kanssa kokoonnutaan Turinatuvassa ja saunailtojen merkeissä. Hyvät ideat  ja vapaaehtoiset ovat tervetulleita mukaan kaikkeen toimintaan.

Tapahtumakalenterista löydät aikuistyön tilaisuuksia ja tapahtumia.

 

Turinatupa

Turinatupa miehille kokoontuu aina maanantaisin seurakuntakeskuksen kahviossa. Kahvin ja hartauden jälkeen pohdimme niin hengellisiä kuin ajankohtaisiakin aiheita. Siunauksen saattamina lähdemme kohti arjen haasteita.

Turinatupa kokoontuu 20.9. alkaen seurakuntakeskuksen kahviossa joka maanantai klo 10-11. Tervetuloa mukaan!

 

Iso kirja kannesta kanteen -raamattuluennot

Luentosarjassa käydään koko Raamattu läpi kannesta kanteen. Jatkamme keväällä 2022 tutustumalla ns. Katolisiinkirjeisiin ja Ilmestyskirjaan. Luennot pidetään joka toinen maanantai klo 18-19 seurakuntakeskuksen salissa. Luentosarja jatkuu taas maanantaina 7.2.2022.

Nettiraamattupiiri

Kokoontuu 15.9. alkaen joka keskiviikko klo 18-19.

Mukaan pääset, joko tulemalla seurakuntakeskuksen neuvottelutilaan (käynti diakoniatoimiston ovesta) tai etänä osoitteessa:
https://meet.jit.si/iitinseurakunnannettiraamis
Tämän jälkeen kirjoita valkoiseen ruutuun nimesi ja paina sen jälkeen sinistä ruutua, jossa lukee "join meeting" ja olet mukana.

Tervetuloa lukemaan Raamattua!

Rukouspiiri

Kaikille avoin rukouspiiri kokoontuu Kahvituvassa keskiviikkoisin klo 12. Rukoilemme ajankohtaisten asioiden ja juuri sinulle tärkeiden aiheiden puolesta. Mukana voi olla myös hiljaisessa rukouksessa. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Neulekahvila

Kahvituvassa joka toinen maanantai klo 18 (parilliset viikot). Tule tuulettamaan käsityötäsi ja rupattelemaan yhdessä tee- tai kahvikupin ääressä. Poikkea juuri siksi aikaa kuin ehdit. Olet tervetullut viettämään iltaa yhdessä myös ilman käsityötä. 

Naisten päiväkahvit

 

 

 

 

Ota yhteyttä

Kappalainen
ville.hiltunen(at)evl.fi
Eerolantie 1
47400 Kausala