Aikuistyöstä virtaa arjen haasteisiin!

Seurakunnan aikuistyössä keskeisenä ajatuksena on oman uskon pohdinta ja mahdollisuus siihen joko yhdessä tai omassa rauhassa. Säännöllinen toiminta rytmittää kristityn vaellusta.

Jumalanpalvelus joka sunnuntai klo 10 on tarkoitettu kaikenikäisille. Sen lisäksi Raamattupiiri, Turinatupa ja Iso kirja kannesta kanteen -raamattuluentosarja kutsuvat mukaan. Naisten iltoja järjestetään toimintakauden aikana. Miesten kanssa kokoonnutaan Turinatuvassa ja saunailtojen merkeissä. Hyvät ideat  ja vapaaehtoiset ovat tervetulleita mukaan kaikkeen toimintaan.

Tapahtumakalenterista löydät aikuistyön tilaisuuksia ja tapahtumia.

Turinatupa

Turinatupa miehille kokoontuu aina maanantaisin seurakuntakeskuksen neuvottelutilassa. Kahvin ja hartauden jälkeen pohdimme niin hengellisiä kuin ajankohtaisiakin aiheita. Siunauksen saattamina lähdemme kohti arjen haasteita.

Turinatuvan miehet mukana 22.12. messussa palvelutehtävissä.

Iso kirja kannesta kanteen -raamattuluennot

Luentosarjassa nimensä mukaisesti käydään koko Raamattu läpi kannesta kanteen. Kevään 2020 luennoissa pureudutaan Uuden testamentin evankeliumeihin. Luennot pidetään Kausalan seurakuntakeskuksella maanantaisin klo 18-19, seuraavasti:

3.2.     10.2.     2.3.     16.3.     30.3.

Rukouspiiri

Kaikille avoin rukouspiiri kokoontuu Aikalisässä joka torstai klo 12. Rukoilemme lähetystyön, ajankohtaisten asioiden ja juuri sinulle tärkeiden aiheiden puolesta sekä tietysti kiitämme ja ylistämme Jumalaa. Mukana voi olla myös hiljaisessa rukouksessa. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Neulekahvila

Tule tuulettamaan käsityötäsi ja rupattelemaan yhdessä tee- tai kahvikupin ääressä. Neulekahvila kokoontuu Kahvituvassa  joka 3. torstai klo 17-18.30. Poikkea juuri siksi aikaa kuin ehdit. Olet tervetullut viettämään iltaa yhdessä myös ilman käsityötä. Illan päätteeksi pieni iltahartaus klo 18.30. Tervetuloa!

(10.10.   31.10.   ti 19.11.   12.12.)

Naisten kokoontumiset ja saunaillat

Miesten kokoontumiset ja saunaillat