Aikuistyöstä virtaa arjen haasteisiin!

Seurakunnan aikuistyössä keskeisenä ajatuksena on oman uskon pohdinta ja mahdollisuus siihen joko yhdessä tai omassa rauhassa. Säännöllinen toiminta rytmittää kristityn vaellusta.

Jumalanpalvelus joka sunnuntai klo 10 on tarkoitettu kaikenikäisille. Jumalanpalveluksen lisäksi Turinatupa ja Iso kirja kannesta kanteen -raamattuluentosarja kutsuvat mukaan. Naisten aamukahveja järjestetään toimintakauden aikana. Miesten kanssa kokoonnutaan Turinatuvassa ja saunailtojen merkeissä. Hyvät ideat  ja vapaaehtoiset ovat tervetulleita mukaan kaikkeen toimintaan.

Tapahtumakalenterista löydät aikuistyön tilaisuuksia ja tapahtumia.

Turinatupa

Turinatupa miehille kokoontuu aina maanantaisin seurakuntakeskuksen neuvottelutilassa. Kahvin ja hartauden jälkeen pohdimme niin hengellisiä kuin ajankohtaisiakin aiheita. Siunauksen saattamina lähdemme kohti arjen haasteita.

Turinatupa kokoontuu joka maanantai klo 10-11 ajalla 18.9.-4.12.2023

Äitien ilta

Äidit(kin) tarvitsevat ajoittain omaa aikaa.
Ota yhteyttä seurakunnan perhetyön väkeen ja ehdota teemaa, jonka äärelle voitaisiin naisporukalla kokoontua.

Raamattuluennot: Jeesus

Syksyn 2023 raamattuluentojen aihe on Jeesus. Tarkastelemme Jeesuksen elämää eri näkökulmista. Luennot pidetään Kausalan seurakuntakeskuksella  maanantaisin klo 18-19.

Syksyn ohjelma:

-25.9. Jeesus ja arkeologia
-2.10. Mahtaisiko tämä olla Messias?
-30.10 Jeesuksen ihmeet
-13.11. Ristin hulluus?

Luentoja voi seurata myös striimattuna seurakunnan facebook-sivuilla.

Kahvila Lohtu

Lohdutusta lohdutusta tarvitseville. Kokoontuu tarpeen ja toiveiden mukaan Kahvituvalla.
Keskustellaan, pohditaan yhdessä. Lohdutukselle voi saada sanoja myös runoista, lauluista ja rukouksesta. Tervetuloa vaihtamaan ajatuksia ja kokemuksia diakoniatyöntekijöiden ja toisten kokijoiden kanssa. Keskustelijoina myös diakoniatyöntekijät.

Rukouspiiri

Kaikille avoin rukouspiiri kokoontuu Kahvituvassa keskiviikkoisin klo 12. Rukoilemme ajankohtaisten asioiden ja juuri sinulle tärkeiden aiheiden puolesta. Mukana voi olla myös hiljaisessa rukouksessa. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Neulekahvila

Käsityökerho Kahvituvassa joka toinen torstai klo 16-17.30. Tule tuulettamaan käsityötäsi ja rupattelemaan yhdessä tee- tai kahvikupin ääressä. Poikkea juuri siksi aikaa kuin ehdit. Olet tervetullut viettämään iltaa yhdessä myös ilman käsityötä.

Naisten päiväkahvit Kahvituvalla syksyllä 2023

*Lauantai 21.10. klo 13 Vieraana Charlotta Ihebom, joka puhuu aiheesta: Onnellisuutta etsimässä.

*Lauantai 18.11. klo 13 Vieraana Päivi Sipponen, joka puhuu aiheesta: Mistä löytäisin toivoa?

Kahvitus alkaa klo 13 ja kahvituksesta vastaa Imastun Kummit. Vapaaehtoinen kahviraha Imastun kummityölle.

Kappalainen
ville.hiltunen(at)evl.fi