Aikuistyöstä virtaa arjen haasteisiin!

Seurakunnan aikuistyössä keskeisenä ajatuksena on oman uskon pohdinta ja mahdollisuus siihen joko yhdessä tai omassa rauhassa. Säännöllinen toiminta rytmittää kristityn vaellusta.

Jumalanpalvelus joka sunnuntai klo 10 on tarkoitettu kaikenikäisille. Jumalanpalveluksen lisäksi Turinatupa ja Iso kirja kannesta kanteen -raamattuluentosarja kutsuvat mukaan. Naisten aamukahveja järjestetään toimintakauden aikana. Miesten kanssa kokoonnutaan Turinatuvassa ja saunailtojen merkeissä. Hyvät ideat  ja vapaaehtoiset ovat tervetulleita mukaan kaikkeen toimintaan.

Tapahtumakalenterista löydät aikuistyön tilaisuuksia ja tapahtumia.

Turinatupa

Turinatupa miehille kokoontuu aina maanantaisin seurakuntakeskuksen kahviossa. Kahvin ja hartauden jälkeen pohdimme niin hengellisiä kuin ajankohtaisiakin aiheita. Siunauksen saattamina lähdemme kohti arjen haasteita.

Turinatupa kokoontuu seuraavan kerran maanantaina 29.8. klo 10-12 Heinlahdessa. Tervetuloa mukaan!

Äitien ilta

Äidit(kin) tarvitsevat ajoittain omaa aikaa.
Tule huoahtamaan hetkeksi aikuisessa seurassa Kausalan srk-keskuksen monitoimitilassa keskiviikkona 27.4.2022 klo 18-20! Yhdessä voidaan rupatella ja tehdä käsilläkin jotain, koruaskartelua. TERVETULOA!

Ison Kirjan lisälehdillä -luennot

Syksyllä 2022 alkaa uusi luentosarja, jossa tutustutaan Vanhan testamentin apokryfisiin kirjoihin.

Nettiraamattupiiri

Raamattupiiri jatkuu taas syksyllä!

Rukouspiiri

Kaikille avoin rukouspiiri kokoontuu Kahvituvassa keskiviikkoisin klo 12. Rukoilemme ajankohtaisten asioiden ja juuri sinulle tärkeiden aiheiden puolesta. Mukana voi olla myös hiljaisessa rukouksessa. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Neulekahvila

Kahvituvassa joka toinen maanantai klo 17.30-19 (parilliset viikot). Tule tuulettamaan käsityötäsi ja rupattelemaan yhdessä tee- tai kahvikupin ääressä. Poikkea juuri siksi aikaa kuin ehdit. Olet tervetullut viettämään iltaa yhdessä myös ilman käsityötä.

Kansallispukujen tuuletus

Kaiken kansan picnic-tilaisuus Kausalan srk-keskuksen pihalla sunnuntaina 19.6.2022 klo 14-16.30. Ota omat eväät mukaan ja tule picnicille yhdessä ystäviesi ja perheesi kanssa. Jos sinulla on jokin kansallispuku tai sen osa, tuo se kanssasi tuulettumaan!

Naisten päiväkahvit

Kappalainen