Aikuistyöstä virtaa arjen haasteisiin!

Seurakunnan aikuistyössä keskeisenä ajatuksena on oman uskon pohdinta ja mahdollisuus siihen joko yhdessä tai omassa rauhassa. Säännöllinen toiminta rytmittää kristityn vaellusta.

Jumalanpalvelus joka sunnuntai klo 10 on tarkoitettu kaikenikäisille. Jumalanpalveluksen lisäksi Turinatupa ja Iso kirja kannesta kanteen -raamattuluentosarja kutsuvat mukaan. Naisten aamukahveja järjestetään toimintakauden aikana. Miesten kanssa kokoonnutaan Turinatuvassa ja saunailtojen merkeissä. Hyvät ideat  ja vapaaehtoiset ovat tervetulleita mukaan kaikkeen toimintaan.

Tapahtumakalenterista löydät aikuistyön tilaisuuksia ja tapahtumia.

 

Turinatupa

Turinatupa miehille kokoontuu aina maanantaisin seurakuntakeskuksen kahviossa. Kahvin ja hartauden jälkeen pohdimme niin hengellisiä kuin ajankohtaisiakin aiheita. Siunauksen saattamina lähdemme kohti arjen haasteita.

 

Iso kirja kannesta kanteen -raamattuluennot

Luentosarjassa käydään koko Raamattu läpi kannesta kanteen. Kevään 2021 luennoissa tutustutaan Uuden testamentin kirjeisiin. Luennot pidetään joka toinen maanantai klo 18, alkaen maanantaista 25.1. 

Luentoja tulee seurata ensisijaisesti striimattuna seurakunnan facebook -sivulla. Koronarajoitusten takia luentoja voi paikan päällä seurakuntakeskuksessa olla seuraamassa enintään 10 henkilöä

 

Rukouspiiri

Kaikille avoin rukouspiiri kokoontuu Aikalisässä joka torstai klo 12. Rukoilemme lähetystyön, ajankohtaisten asioiden ja juuri sinulle tärkeiden aiheiden puolesta sekä tietysti kiitämme ja ylistämme Jumalaa. Mukana voi olla myös hiljaisessa rukouksessa. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Neulekahvila

Tule tuulettamaan käsityötäsi ja rupattelemaan yhdessä tee- tai kahvikupin ääressä. Neulekahvila kokoontuu Kahvituvassa  joka 2. maanatai klo 17.30-19.00 14.9.2020 alkaen. Poikkea juuri siksi aikaa kuin ehdit. Olet tervetullut viettämään iltaa yhdessä myös ilman käsityötä. Pieni iltahartaus klo 18.00. Tervetuloa!

 

Naisten kokoontumiset ja saunaillat

 

Miesten kokoontumiset ja saunaillat

 

 

Ota yhteyttä

Kappalainen
ville.hiltunen(at)evl.fi
Eerolantie 1
47400 Kausala