Aikuistyöstä virtaa arjen haasteisiin!

Seurakunnan aikuistyössä keskeisenä ajatuksena on oman uskon pohdinta ja mahdollisuus siihen joko yhdessä tai omassa rauhassa. Säännöllinen toiminta rytmittää kristityn vaellusta.

Jumalanpalvelus joka sunnuntai klo 10 on tarkoitettu kaikenikäisille. Sen lisäksi Raamattupiiri, Turinatupa ja Iso kirja kannesta kanteen -raamattuluentosarja kutsuvat mukaan. Naisten iltoja järjestetään toimintakauden aikana. Miesten kanssa kokoonnutaan Turinatuvassa ja saunailtojen merkeissä. Hyvät ideat  ja vapaaehtoiset ovat tervetulleita mukaan kaikkeen toimintaan.

Tapahtumakalenterista löydät aikuistyön tilaisuuksia ja tapahtumia.

Turinatupa

Turinatupa miehille kokoontuu aina maanantaisin seurakuntakeskuksen neuvottelutilassa. Kahvin ja hartauden jälkeen pohdimme niin hengellisiä kuin ajankohtaisiakin aiheita. Siunauksen saattamina lähdemme kohti arjen haasteita.

Turinatupa maanantaisin klo 10-11, 21.1.2019. alkaen.

Iso kirja kannesta kanteen -raamattuluennot

Luentosarjassa nimensä mukaisesti käydään koko Raamattu läpi kannesta kanteen. Luennot jatkuvat taas syksyllä 2019.

Rukouspiiri

Kaikille avoin rukouspiiri kookoontuu Kahvituvassa joka torstai klo 12. Rukoilemme lähetystyön, ajankohtaisten asioiden ja juuri sinulle tärkeiden aiheiden puolesta sekä tietysti kiitämme ja ylistämme Jumalaa. Mukana voi olla myös hiljaisessa rukouksessa. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Neulekahvila

Kahvituvassa kerran kuussa maanantaisin klo 18-19.30. Tarjolla teetä, kahvia ja pientä purtavaa oman käsityön parissa hyvässä seurassa. Kahville ja jutustelemaan saa tulla myös ilman käsityötä. Tervetuloa mukaan!

Naisten kokoontumiset ja saunaillat

Lämpimästi tervetuloa lauantaisiin Naisten aamuihin klo 11-13 Kahvituvalle Kausalaan (Kauppakatu 16). Vaihtelevia vierailijoita ja mielenkiintoisia aiheita! Tule vaikkapa kauppareissulla kohtaamaan, kahvittelemaan , kuuntelemaan, keskustelemaan, ehkä kutomaankin ja lopuksi hetkiseksi hartauteen hiljentymään! Kahvit keittää Imastun Kummit, vapaaehtoinen kahviraha.

-La 23.3. klo 11 Kahvituvassa vieraana Vuoden uskonnonopettaja Päivi Paloranta Lahdesta, alkujaan Iitistä.

-To 4.4. vierailemme kimppakyydein Elimäen Naistenillassa. (Tarkempaa tietoa myöhemmin)

-La 4.5. klo 11 Kahvituvassa vieraana pastori Tuija Nuutinen Kausalasta.

Miesten kokoontumiset ja saunaillat

Miesten saunaillat pyörähtävät käyntiin. Ohjelmassa rentoa yhdessäoloa, saunan ja iltapalan merkeissä seuraavasti:

29.1. Anninmäki (Kurrintie 16)     26.2. Anninmäki     19.3. Anninmäki     23.4. Anninmäki

Kappalainen
ville.hiltunen(at)evl.fi