Aikuistyöstä virtaa arjen haasteisiin!

Seurakunnan aikuistyössä keskeisenä ajatuksena on oman uskon pohdinta ja mahdollisuus siihen joko yhdessä tai omassa rauhassa. Säännöllinen toiminta rytmittää kristityn vaellusta.

Jumalanpalvelus joka sunnuntai klo 10 on tarkoitettu kaikenikäisille. Jumalanpalveluksen lisäksi Turinatupa ja Iso kirja kannesta kanteen -raamattuluentosarja kutsuvat mukaan. Naisten aamukahveja järjestetään toimintakauden aikana. Miesten kanssa kokoonnutaan Turinatuvassa ja saunailtojen merkeissä. Hyvät ideat  ja vapaaehtoiset ovat tervetulleita mukaan kaikkeen toimintaan.

Tapahtumakalenterista löydät aikuistyön tilaisuuksia ja tapahtumia.

Turinatupa

Turinatupa miehille kokoontuu aina maanantaisin seurakuntakeskuksen neuvottelutilassa. Kahvin ja hartauden jälkeen pohdimme niin hengellisiä kuin ajankohtaisiakin aiheita. Siunauksen saattamina lähdemme kohti arjen haasteita.

Turinatupa kokoontuu 23.1-24.4. välisenä aikana, joka maanantai klo 10-11. Tervetuloa mukaan!

Äitien ilta

Äidit(kin) tarvitsevat ajoittain omaa aikaa.
Ota yhteyttä seurakunnan perhetyön väkeen ja ehdota teemaa, jonka äärelle voitaisiin naisporukalla kokoontua.

Raamattuluennot: Jeesus

Kevään 2023 raamattuluentojen aihe on Jeesus. Tarkastelemme Jeesuksen elämää eri näkökulmista. Luennot pidetään Kausalan seurakuntakeskuksella klo 18-19, seuraavasti:

23.1.     6.2.     20.2.     13.3.     27.3.

Luentoja voi seurata myös striimattuna seurakunnan Facebook-sivuilla

Nettiraamattupiiri

Raamattupiiri kokoontuu 25.1. alkaen joka keskiviikko klo 18-19.

Mukaan raamattupiiriin pääset etänä tämän linkin kautta.

Tämän jälkeen kirjoita valkoiseen kenttään oma nimesi ja paina sinistä Join meeting -painiketta ja olet mukana. Mikäli osallistut älypuhelimella, kannattaa sinun ladata puhelimeesi ilmainen Jitsi Meet -sovellus.

Kahvila Lohtu

Lohdutusta lohdutusta tarvitseville: Seuraavassa Lohdussa la 4.2. teemana ystävyys, läheisyys, kaipuu...
Keskustellaan, pohditaan yhdessä. Lohdutukselle voi saada sanoja myös runoista, lauluista ja rukouksesta. Tervetuloa vaihtamaan ajatuksia ja kokemuksia diakoniatyöntekijöiden ja toisten kokijoiden kanssa.

Rukouspiiri

Kaikille avoin rukouspiiri kokoontuu Kahvituvassa keskiviikkoisin klo 12. Rukoilemme ajankohtaisten asioiden ja juuri sinulle tärkeiden aiheiden puolesta. Mukana voi olla myös hiljaisessa rukouksessa. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Neulekahvila

Käsityökerho Kahvituvassa joka toinen torstai klo 17-18.30 (parittomilla viikoilla). Tule tuulettamaan käsityötäsi ja rupattelemaan yhdessä tee- tai kahvikupin ääressä. Poikkea juuri siksi aikaa kuin ehdit. Olet tervetullut viettämään iltaa yhdessä myös ilman käsityötä.

Naisten päiväkahvit Kahvituvalla

-La 25.2. klo 13 vieraana Sotilaspastori Mira Saarimaa.

-La 1.4. klo 13 vieraana Sirkku Lindstam

Kahvituksesta vastaa Imastun Kummit. Vapaaehtoinen kahviraha Imastun kummityölle.

Kappalainen
ville.hiltunen(at)evl.fi