Ilmoittautuminen 5-vuotis synttäreille

Tästä!

Päiväkerhoilmoittautuminen on päättynyt!

Voit ilmoittaa vuonna 2014-2016 syntyneet lapset päiväkerhoon numeroon 050-387 1652.

Päiväkerho on lasten seurakuntaelämää

Päiväkerhoissa 3-5-vuotiaat lapset elävät seurakuntana yhdessä tehden ja oppien. Päiväkerhot kokoontuvat arkipäivisin Kausalan seurakuntakeskuksessa ryhmien omien aikataulujen mukaan. Päiväkerhoihin ilmoittaudutaan keväällä. Tällöin kuluvana vuonna 3 vuotta täyttävät sekä 4- ja 5-vuotiaat voivat ilmoittautua syksyllä alkavaan kerhoon. Uusi toimintakausi alkaa elokuussa ja päättyy toukokuussa. Mahdollisia vapaita kerhopaikkoja voi kysellä lastenohjaaja Terhi Altiolta tai Jaana Hongistolta (p. 050 387 1652).

Päiväkerhossa pieni opettelee hiljentymistä, toisten huomioonottamista ja ryhmässä toimimista. Hartaushetkissä kuunnellaan Raamatun kertomuksia, lauletaan virsiä ja hengellisiä lauluja, rukoillaan ja pohditaan elämän eri ilmiöitä. Kerhossa ulkoillaan, askarrellaan, leikitään ja pelataan.

PÄIVÄKERHON KUUKAUSITIEDOITE:

LOKA- JOULUKUU 2019

PÄIVÄKERHOTYÖN KAUSISUUNNITELMA 2019

Aiheet:

Pyhäinpäivä, Isänpäivä,

I Adventti, Itsenäisyyspäivä,

Joulun perinteet, Joulu

TAPAHTUMAT:

Viikko 43 (21.-22.10.) syysloma, perhekerhot normaalisti.

Su 17.11. klo 15 Perhemessu Kausalan seurakuntakeskuksessa ja messun jälkeen 5-vuotiaiden synttärit ilmoittautuneille. Ilmoittautumisesta tulee infoa postitse.

9.-10.12. kauden viimeiset kerhot.

Ke 18.12. klo 18 Perheiden joulukirkko Iitin kirkossa. Lapset esiintyvät! Tervetuloa myös isovanhemmat.

Kerhot alkavat 7.1.2020 tutuin päivin ja ajoin.

TULOSSA:

Vko 9 (24.2.-1.3.) vietämme talvilomaa.

Vko 10 (2.-8.3.) Valokuvaus, ei normaaleja kerhoja. Ilmoitamme tarkemmat tiedot lähempänä ajankohtaa.

MUUTA:

Meidät tavoittaa num. 050-387 1652

KUUKAUDEN LAULU:

PIKKUINEN LAPSI NÄKEE SEN

1. Pikkuinen lapsi näkee sen,

mitä ei näe aikuinen.

Silmiä lapsen ei mikään peitä.

Lapsi on nähnyt enkeleitä

suuressa Jumalan talossa,

puhtaassa, kirkkaassa valossa.

2. Pikkuinen lapsi tietää sen,

mitä ei tiedä aikuinen:

Taivas on aivan lähellä maata.

Sitä ei mikään estää saata.

Ilo on tullut maailmaan.

Lapsi sen kertoo katseellaan.