Syksyn päiväkerhoihin ilmoittautuminen huhtikuun ajan. Linkki.

Päiväkerhoon voit ilmoittaa 2016-2018 syntyneet lapset. Jos olet vielä epävarma syksystä ja sen arjesta, suosittelen ilmoittamaan lapsesi kerhoon nyt ja perua paikka tarvittaessa. Lisätietoja Terhiltä numerosta 050-387 1652.

Päiväkerho on lasten seurakuntaelämää

Päiväkerhoissa 3-5-vuotiaat lapset elävät seurakuntana yhdessä tehden ja oppien. Päiväkerhot kokoontuvat arkipäivisin Kausalan seurakuntakeskuksessa ryhmien omien aikataulujen mukaan. Päiväkerhoihin ilmoittaudutaan keväällä. Tällöin kuluvana vuonna 3-, 4- ja 5- vuotta täyttävät voivat ilmoittautua syksyllä alkavaan kerhoon. Uusi toimintakausi alkaa elokuussa ja päättyy toukokuussa. Mahdollisia vapaita kerhopaikkoja voi kysellä lastenohjaaja Terhi Altiolta (p. 050 387 1652).

Päiväkerhossa pieni opettelee hiljentymistä, toisten huomioonottamista ja ryhmässä toimimista. Hartaushetkissä kuunnellaan Raamatun kertomuksia, lauletaan virsiä ja hengellisiä lauluja, rukoillaan ja pohditaan elämän eri ilmiöitä. Kerhossa ulkoillaan, askarrellaan, leikitään ja pelataan.