Iitin seurakunta, tapahtumat ajalla 30.7. – 6.8.2021

Korona-ohjeistus: Seurakuntakokoontumiset ovat jälleen mahdollisia, tervetuloa mukaan! Sisätiloissa järjestettävissä tilaisuuksissa pidetään riittävät turvaetäisyydet, käytetään kasvomaskeja ja käsidesiä. Kirkkoherranvirastossa ja taloustoimistossa pyydetään asioimaan ensi sijassa sähköpostitse tai puhelimitse.

Jumalanpalvelukset ja uskon elämä

Su 1.8. klo 10 Sanajumalanpalvelus, kirkko. Pelkonen, Tiina Lampinen

Kolehti: Vähemmistökielten raamatunkäännöstyöhön ja Raamattujen jakeluun Kiinassa. Suomen Pipliaseura ry.

Su 1.8. klo 12 Vuolenkosken ja Koskenniskan kesäkirkko, kyläkirkko. Pelkonen, Lampinen. Kahvitarjoilu ulkona tilaisuuden jälkeen.

Ti 3.8. klo 12 - 14 Kahvitupa avoinna, klo 13 Tiistaihartaus Kahvituvalla.

Ti 10.8. klo 9 Mt-leiripäivä Heinlahdessa. Ilmoittautuminen 30.7.2021 mennessä Sirpa Pusilalle p. 050 3871645. Leiripäivään seurakunta ei järjestä kyyditystä.

Kastetut

Nina Eerika Kukkonen