Iitin seurakunta, tapahtumat ajalla 03.4. – 10.4.2020

Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Su 5.4. klo 10 Sanajumalanpalvelus katsottavissa Internetissä live-striimattuna, osoitteessa www.facebook.com/iitinseurakunta tai www.iitinseurakunta.fi. Haaraoja, Peltokorpi.

Kolehdin sijaan toivomme sinun osallistuvan Suomen Lähetysseuran kautta keräykseen, jolla tuetaan tälle palmusunnuntaille suunniteltua kohdetta.

Kouluttautuminen on tehokas keino taistella köyhyyttä vastaan ja ihmisoikeuksien puolesta. Osallistumalla tuet syrjäytettyjen lasten ja nuorten koulunkäyntiä ja opiskelua sekä edistät sukupuolten välistä tasa-arvoa kouluttamalla naisia ammatteihin mm. Senegalissa, Etiopiassa, Taiwanilla ja Laosissa.

Varmista työn jatkuminen edelleen.

Lahjoita haluamasi summa MobilePayllä numeroon 63500
Lähetä tekstiviesti KOLEHTI10 (10 €) numeroon 16155
Tee verkkolahjoitus osoitteessa
suomenlahetysseura.fi/kolehti

Su 5.4. klo 11 - 13 Kirkko on auki hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten klo 11-13. Paikalla on pappi tai muu seurakunnan työntekijä keskustelua ja sielunhoitoa varten.

Pe 10.4. klo 10 Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus katsottavissa Internetissä live-striimattuna, osoitteessa www.facebook.com/iitinseurakunta tai www.iitinseurakunta.fi. Hiltunen, Peltokorpi.

Seurakunnan työntekijöiltä voi pyytää keskustelu-, rukous- ja käytännön apua. Työntekijät tavoittaa puhelimitse, sähköpostitse tai sosiaalisen median kautta, yhteystiedot tässä lehdessä tai osoitteessa www.iitinseurakunta.fi. Kirkkoherranvirastossa ja taloustoimistossa pyydetään asioimaan sähköpostilla tai puhelimitse.

Nuorille

www.facebook.com/aikalisaiitinsrk, www.iitinseurakunta.fi, IG ja SC Iitinsrk

Perheet

Syksyn päiväkerhoihin vuosina 2015-2017 syntyneet ilmoittautuminen nettisivujemme kautta www.iitinseurakunta.fi koko huhtikuun ajan.

Kuolleet

Jorma Kalevi Kurtto                        82 vuotta