PikkuHelppi - apua ja tukea koteihin

Kaipaatko pientä helpotusta perheesi arkeen? PikkuHelppi on maksuton kotiin tehtävä palvelu lapsiperheille. Joskus omat voimavarat voivat olla vähissä ja apu on tarpeen. Voimme esimerkiksi leikkiä lapsen kanssa kotona, ulkoilla lähialueella, lähteä saattoavuksi päiväkotiin tai miettiä yhdessä ratkaisuja arjen pulmiin.

PikkuHelppin ajanvaraus numeroon 050-387 1652.

Noudatamme edelleen työssämme hygieniasuosituksia huomioiden terveys- ja turvallisuusnäkökohdat.  Mikäli joku perheessä on sairaana tai työntekijä toteaa lapsen tai perheenjäsenen flunssaiseksi tai muuten sairaaksi, sovittu aika perutaan ja siirretään mahdollisesti toiseen ajankohtaan.

Toteutamme PikkuHelppi - palvelua ulkoilemalla sovitusti perheen lapsen / lasten kanssa lähialueella, perheen kotona tai seurakuntakeskuksen tiloissa. 

Toimimme koko Iitin alueella

PikkuHelppi - palvelua on mahdollisuus saada arkipäivisin.  Perhe voi saada palvelua syyskauden (tai kevätkauden) aikana enintään 4 kertaa ja n. 2 tuntia kerralla. Aikaa varatessa kirjataan palvelutarpeen lisäksi nimi ja yhteystiedot. Tiedot ovat luottamuksellisia ja ne tallennetaan vain toimintakaudeksi.

PikkuHelpissä on mukana lastenohjaaja Terhi Altio.