KESÄTYÖTÄ TARJOLLA

Kesätyöntekijä, kirkon nuoristyönohjaaja/kesäteologi

Haemme kesäksi Iitin seurakuntaan kirkollisen koulutuksen opiskelijaa pääasiassa leirityöhön, kuten kahteen rippileiriin ja varhaisnuorten leireille. Tehtävään kuuluu myös muuta seurakuntatyötä kuten nuorteniltoja ja hartauksia. Eduksi katsotaan ryhmänohjaus- ja vuorovaikutustaidot, opetustaito sekä muu leirityössä hyödyllinen osaaminen kuten soittotaito.

Tehtävään valitun tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Palkkaus määräytyy kirkon virka- ja tyehtosopimuksen mukaan Nuorten ja oppisopimuskoulutukseen otettavien työntekijöiden palkkausliitteen 5 mukaisesti. 7.1 Teologian, nuorisotyönohjaaja hinnoitteluryhmän N10 mukaan kuukausipalkka 1398,96 - 2145,56 €/kk. Maksettava palkka asettuu palkkahaarukkaan hankitun koulutuksen mukaisesti. 

Työsuhde alkaa 27.5.2024 ja päättyy 31.7.2024. Toivomme, että voisit osallistua huhtikuun alkujaksoihin. Kausalassa on juna-asema. Asumismahdollisuuksista voi kysyä. Työpisteet ovat Kausalan seurakuntakeskus, Heinlahden leirikeskus ja Iitin kirkko.

Työhakemukset voi lähettää 17.3.2024 mennessä sähköpostilla osoitteeseen charlotta.ihebom@evl.fi

 

- - - - - - - -  

Seurakunnassamme on avoinna kolme kesätyöpaikkaa Heinlahden leirikeskuksen keittiössä, tehtävänimikkeellä keittiö- ja siivoustyöntekijä.

1. keittiö- ja siivoustyöntekijä ajalle 6.5. - 18.8.2024

2. ja 3. keittiö- ja siivoustyöntekijä ajalle 3.6. - 16.7.2024

Keittiö- ja siivoustyöntekijän tehtävänä on avustaa ruokien valmistelussa, valmistuksessa, esillelaitossa ja tiskauksessa sekä hoitaa siivoukset leirikeskuksen tiloissa. 

Palkkaus määräytyy Kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti noudattaen 33 § tuntipalkkahinnoittelun T2 mukaista tuntipalkkaa (11,79 €/h). Hakijan omatessa ammattitutkinnon, voidaan perustuntipalkka korottaa hinnoitteluryhmään T1 (12,20 €/h). Työkokemusta ja koulutusta vailla oleva hakija sijoitetaan hinnoitteluryhmään T3 (10,58 €/h). Perustuntipalkan lisäksi maksetaan esitettyjen todistusten perusteella kokemuslisää 2-8 vuoden työkokemuksen perusteella porrastetusti. 

Lisätietoja tehtävistä antaa talouspäällikkö Iiris Mäenpää, puh. 050 387 1644 tai keittiövastaava Tanja Nieminen, puh. 050 387 1650.

- - - - - - - - - 

Seurakunnassamme on avoinna kaksi kausityöntekijän työpaikkaa Iitin kirkonkylän hautausmailla, tehtävänimikkeellä hautausmaan kausityöntekijä.

1. hautausmaan kausityöntekijä ajalle 15.4. - 3.11.2024

2. hautausmaan kausityöntekijä ajalle 6.5. - 1.9.2024

Hautausmaiden kausityöntekijän tehtäviin kuuluu hautausmaan siistimistyöt, kukkien istutus ja kastelu, ruohonleikkuu, haravointi sekä muut puistoalueiden siistimistyöt. 

Palkkaus määräytyy Kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti noudattaen 33 § tuntipalkkahinnoittelun T3 mukaista tuntipalkkaa (10,58 €/h).  Perustuntipalkan lisäksi maksetaan esitettyjen todistusten perusteella kokemuslisää 2-8 vuoden työkokemuksen perusteella porrastetusti. 

Lisätietoja tehtävistä antaa talouspäällikkö Iiris Mäenpää, puh. 050 387 1644

- - - - - - - 

Seurakunnassamme on avoinna kaksi nuorten kesätyöpaikkaa Iitin kirkonkylän hautausmailla, tehtävänimikkeellä hautausmaan kesätyöntekijä. 

1. ja 2. hautausmaan kesätyöntekijä ajalle 3.6. - 30.6.2024 

Hautausmaiden kesätyöntekijän tehtäviin kuuluu hautausmaan siistimistyöt, kukkien istutus ja kastelu sekä muut puistoalueiden siistimistyöt. 

Palkkaus määräytyy Kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti noudattaen nuoret kesätyöntekijät, hinnoitteluryhmää N32 (8,33 €/h). 

Lisätietoja tehtävistä antaa talouspäällikkö Iiris Mäenpää, puh. 050 387 1644

HAKUAIKAA ON JATKETTU, vielä ehdit

Vapaamuotoiset hakemukset kaikkiin tehtäviin voi lähettää 8.3.2024 mennessä sähköpostiin: iiris.maenpaa(at)evl.fi 

NUORI hyödynnä Iitin kunnan kesätyöseteli.

Kesätyösetelit haettavissa Iitin kunnan verkkosivun (www.iitti.fi) kautta 4.3.2024 alkaen. 

- - - - - - - 

Seurakunnassamme on satunnaista keittiö- ja siivoustyötä tarjolla keikkaluonteisesti läpi vuoden.  Samoin kirkossa ja hautausmailla tarvitaan seurakuntamestarille sijainen satunnaisesti. Annamme tehtäviin perehdytyksen, joten koulutusvaatimusta ei ole. Palkkaus Kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Mikäli pienimuotoinen lisätyö kiinnostaa, niin ilmoita yhteystietosi talouspäällikkö Iiris Mäenpäälle puh. 050 387 1644 tai sähköpostiin: iiris.maenpaa(at)evl.fi

Keräämme mielellämme useamman henkilön yhteystiedot tarvettamme varten. 

Kiinnostaisiko vapaaehtoistyö?

Haluaisitko toimia auttavina käsinä?

Seurakunnassa on tilanteita, joissa tarvittaisiin auttavia käsiä ja vapaaehtoisia auttajia. Kirkossa auttaja voisi toimia iäkkäiden ja liikuntarajoitteisten henkilöiden apuna ehtoolliselle pääsemisessä, tekstinlukijana, laulajana, kulkueristin kantajana ja kynttilän kantajana kulkueissa, virsikirjojen jakajana, suntion apuna keräämässä kolehtia, tervetulleeksi toivottajana, juhlapyhinä kynttilöiden sytyttäjänä hautausmaalla, lumenluojana rappusilta talvella.

Voit toimia työntekijöidemme apuna

- ystävänä tai lenkkikaverina yksinäiselle,

- auttaa yhteislounaan tarjoiluissa seurakuntakeskuksella,

- toimia Kahvituvalla kassatehtävissä ja tarjoiluissa,

- auttaa Yhteisvastuukeräyksen toteuttamisessa,

- laulaa kuoroissamme, 

- ohjata nuoria ja lapsia,

- osallistua nuorten vaikuttajaryhmän toimintaan, 

sekä osallistua toimintaan, mistä olet kiinnostunut ja haluat antaa arvokkaan apusi/ammattitaitosi toimintaamme. Tarjoamme mielenkiintoisen ja mukavan yhteistyökumppanin sekä yhteistä tekemistä ja virkistäytymistä kanssamme.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä kirkkoherra Mikko Pelkoseen (050 387 1640) tai talouspäällikkö Iiris Mäenpäähän (050 387 1644).