KESÄTYÖPAIKAT

Tule mukaan seurakuntaan kesätöihin. Tarjoamme seuraavia kesätöitä:

- Keittiö- ja siivoustyöntekijä ajalle 2.5. - 15.8.2023

- Keittiö- ja siivoustyöntekijä ajalle 5.6. - 18.7.2023 kaksi henkilöä.

Keittiö- ja siivoustyöntekijänä työskentelet Heinlahden leirikeskuksessa (Heinlahdentie 154, Iitti) ja tarvittaessa muissakin seurakunnan kiinteistöissä. Työhön sisältyy ruuan valmistusta, esille laittoa, tarjoilua, tiskausta sekä tilojen siivousta. Hygieniapassi edellytetään sekä terveystodistus. Palkkaus Kirkon virka- ja työehtosopimuksen tuntipalkkahinnoittelun mukaan. Peruspalkka 11 €/tunti ja lisäksi kokemuslisä. Keittiön kesätöistä lisätietoja antaa keittiövastaava Tanja Nieminen, puh. 050 387 1650. 

- Hautausmaan kesätyöntekijä ajalle 17.4. - 29.10.2023 kaksi henkilöä.

- Hautausmaan kesätyöntekijä ajalle 2.5. - 27.8.2023

- Hautausmaan kesätyöntekijä ajalle 12.6. - 16.7.2023 kaksi henkilöä. Nämä tehtävät on varattu nuorille hakijoille. 

Hautausmaan kesätyöntekijä työskentelee Iitin kirkonkylän hautausmailla (Iitintie 829, Iitti). Työhön sisältyy nurmen leikkausta, kukkien istutusta ja kastelua sekä yleisten hautausmaa-alueiden siistimistä. Keväällä ja syksyllä myös haravointia ja hautojen peruskunnostuksia. Palkkaus Kirkon virka- ja työehtosopimuksen tuntipalkkahinnoittelun mukaan. Peruspalkka 9,88 €/tunti ja lisäksi kokemuslisä. Nuorilla kesätyöntekijöillä 7,51 €/tunti. Hautausmaan kesätöistä lisätietoja antaa seurakuntamestari Tiina Klemola, puh. 050 387 1646. 

Työajoista sovitaan lähempänä tarkemmin. Kaikki tehtävät ovat kokoaikaisia (38 tuntia ja 15 min/viikko).

Jätä hakemuksesi 28.2.2023 mennessä talouspäällikkö Iiris Mäenpäälle, email: iiris.maenpaa(at)evl.fi tai postitse osoitteeseen Iitin seurakunta, Eerolantie 1, 47400 Kausala, kuoreen merkintä "kesätyö". 

 

Seurakunnassamme on satunnaista keittiö- ja siivoustyötä tarjolla keikkaluonteisesti läpi vuoden.  Samoin kirkossa ja hautausmailla tarvitaan seurakuntamestarille sijainen satunnaisesti. Annamme tehtäviin perehdytyksen, joten koulutusvaatimusta ei ole. Palkkaus Kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Mikäli pienimuotoinen lisätyö kiinnostaa, niin ilmoita yhteystietosi talouspäällikkö Iiris Mäenpäälle puh. 050 387 1644 tai sähköpostiin: iiris.maenpaa(at)evl.fi

Keräämme mielellämme useamman henkilön yhteystiedot tarvettamme varten. 

 

Kiinnostaisiko vapaaehtoistyö?

Haluaisitko toimia auttavina käsinä?

Seurakunnassa on tilanteita, joissa tarvittaisiin auttavia käsiä ja vapaaehtoisia auttajia. Kirkossa auttaja voisi toimia iäkkäiden ja liikuntaesteisten henkilöiden apuna ehtoolliselle pääsemisessä, tekstinlukijana, laulajana, kulkueristin kantajana ja kynttilän kantajana kulkueissa, virsikirjojen jakajana, suntion apuna keräämässä kolehtia, tervetulleeksi toivottajana, juhlapyhinä kynttilöiden sytyttäjänä hautausmaalla, lumenluojana rappusilta talvella esimerkiksi.