Iitin seurakunnassa on haettavana

Keittiö- ja siivoustyöntekijä Heinlahden leirikeskukseen ajalle 5.6. - 13.8.2023.

Työtehtävänä on ruuan valmistus leireillä ja tapahtumissa sekä tilojen siivoustyötä.

Työaika 38,25 h/vk. Tuntipalkka 11,50 €/h ja kokemuslisä. 

Hygieniapassi ja terveystodistus edellytetään. Työ edellyttää liikkumista toimipisteiden välillä, joten ajokortti ja auto ovat välttämättömiä.

Hakemukset 19.5.2023 mennessä:

Iitin seurakunta, taloustoimisto,

Eerolantie 1,

47400 KAUSALA

Kuoreen tunnus "kesätyö"

tai sähköpostilla: iiris.maenpaa@evl.fi

Tiedustelut tal.pääll. Iiris Mäenpää, 050-3871644, email: iiris.maenpaa@evl.fi

 

_ _ _ _ _ _

 

Seurakunnassamme on satunnaista keittiö- ja siivoustyötä tarjolla keikkaluonteisesti läpi vuoden.  Samoin kirkossa ja hautausmailla tarvitaan seurakuntamestarille sijainen satunnaisesti. Annamme tehtäviin perehdytyksen, joten koulutusvaatimusta ei ole. Palkkaus Kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Mikäli pienimuotoinen lisätyö kiinnostaa, niin ilmoita yhteystietosi talouspäällikkö Iiris Mäenpäälle puh. 050 387 1644 tai sähköpostiin: iiris.maenpaa(at)evl.fi

Keräämme mielellämme useamman henkilön yhteystiedot tarvettamme varten. 

Kiinnostaisiko vapaaehtoistyö?

Haluaisitko toimia auttavina käsinä?

Seurakunnassa on tilanteita, joissa tarvittaisiin auttavia käsiä ja vapaaehtoisia auttajia. Kirkossa auttaja voisi toimia iäkkäiden ja liikuntaesteisten henkilöiden apuna ehtoolliselle pääsemisessä, tekstinlukijana, laulajana, kulkueristin kantajana ja kynttilän kantajana kulkueissa, virsikirjojen jakajana, suntion apuna keräämässä kolehtia, tervetulleeksi toivottajana, juhlapyhinä kynttilöiden sytyttäjänä hautausmaalla, lumenluojana rappusilta talvella esimerkiksi.