Tojkander eläkkeelle, Kylväjän nimikkolähetit vaihtuvat

Kirkkoneuvoston 17.10. kokoustiedote

Iitin seurakunnan kirkkoneuvosto kokoontui maanantaina 17.10. kokoukseensa kahvituvalle. Kokouksessa päätettiin solmia uusi nimikkosopimus Lähetysyhdistys Kylväjän kanssa. Seurakunnan nimikkoläheteiksi tulee Johnin perhe. Humaira (Bachelor in Arts, lähihoitaja) ja Christopher (Bachelor of Business Administration, suntio) John ovat lähteneet elo-syyskuun taitteessa yhdessä lastensa Chrystalin (13 vuotta), Mariamin (12 vuotta) ja Elinan (7 vuotta) kanssa lähetystyöhön liikkeellä olevien kansojen keskuuteen Kreikkaan. Työssä kohdataan ja autetaan pakolais- ja siirtolaisperheitä Ateenassa.

Leena Tojkanderille myönnettiin ero toimistosihteerin tehtävästä 1.12. alkaen eläkkeellä siirtymisen johdosta. Tojkander on palvellut seurakuntaa 24 vuotta. Tehtävään ei palkata uutta henkilöä, vaan Tojkanderilta jäävät työtehtävät jaetaan toimistonhoitajan, talouspäällikön ja seurakuntamestarin kesken. Kyseisten virkojen johtosäännöt otettiin uudelleen valmisteluun.

Seurakunnalle päätettiin hankkia iZettle-maksupääte. Näin seurakunnan tilaisuuksien ostotapahtumissa voidaan ottaa käyttöön myös korttimaksaminen.

Kirkkovaltuustolle kirkkoneuvosto esittää vastuuryhmien toimintasäännön päivittämistä. Uudet vastuuryhmät valittaisiin uuden kirkkovaltuuston toimesta ensi vuoden alussa.

Toimintasuunnitelman ja talousarvion valmisteluun liittyen kirkkoneuvosto käsitteli tilojen vuokrahinnastoja, maksettavia palkkioita, leirimaksuja, hautaustoimen hinnastoja sekä investointeja. Lopullisesti näistä asioista päättää kirkkovaltuusto talousarvion käsittelyn yhteydessä.

19.10.2022 12.51