Maata näkyvissä -festarit 18.-20.11.2022 Turussa

 

Iitin seurakunta järjestää retken Maata näkyvissä -festareille yhdessä Kouvolan alueen seurakuntien kanssa.

Retken hinta on 80 € sisältäen matkat Turkuun ja takaisin, festariohjelman, ohjelmaan kuuluvat ruoat sekä majoituksen jossain Turun alueen koulussa.

Aikataulu tarkentuu lähempänä, retkelle lähdetään pe 18.11. noin klo 12.30 Kausalan srk.keskukselta ja paluu su 20.11. noin klo 19.30.

Festariretkelle voi ilmoittautua 16.10. asti.

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Maksulinkki retkestä lähetetään ilmoittautumisessa ilmoitettuun laskutussähköpostiin.

Lisätietoja retkestä saa Umbrolta.

Lähdethän mukaan!

"Tänä vuonna Maata Näkyvissä -festarit järjestetään jo 37. kerran. Tapahtuma kerää yhä edelleen joka vuosi vajaa 20 000 nuorta eri puolilta Suomea Gatorade Centeriin ja Messukeskukseen. Tapahtuman järjestää Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys (SLEY) yhteistyössä Turun Henrikinseurakunnan, Katariinanseurakunnan, Maarian seurakunnan, Mikaelinseurakunnan ja Paattisten seurakunnan kanssa. Käytännön töihin osallistuu 1300 vapaaehtoistyöntekijää.

Festareiden esiintyjät ovat suomalaisia ja ulkomaalaisia kristittyjä. Mukana on sekä huippumuusikoita että artisteja esittävän taiteen eri aloilta. Konserteissa yleisölle tarjoillaan evankeliumia, ilosanomaa Jeesuksesta, myös puheiden välityksellä.

Ohjelmassa on myös paljon yhteistä ja yhteisöllistä tekemistä workshopien ja käytäväpelien muodossa.

Viikonlopun aikana jokaisella festarivieraalla on mahdollisuus osallistua erilaisiin pienryhmäluentoihin ja -keskusteluihin sekä henkilökohtaiseen sielunhoitoon.

Maata Näkyvissä festareilla ei sanoman sisällöstä tingitä – alusta asti evankeliumi Jeesuksesta Kristuksesta on ollut tapahtuman keskiössä." 
                                                                                                                                                                         - Maata näkyvissä festarit info -

Tarkempi ohjelma maatanäkyvissä.fi