Seurakunta tukena elämässä ja arjessa

Seurakunnan työntekijät ovat valmiita tukemaan ja auttamaan erilaisissa tilanteissa. Niin pientä tai suurta asiaa ei ole, etteikö yhteyttä kannattaisi ottaa. Joskus keskustelu on paras apu ongelmiin, toisinaan tarvitaan jotain konkreettisempaakin.

Diakonia on tukemista arjessa

Diakoniatyöntekijät ovat valmiita kuuntelemaan ja tukemaan sinua erilaisissa elämänvaiheissa ja erityisesti vastaantulevissa ongelma- ja kriisitilanteissa. Voimme yhdessä etsiä toivon ratkaisuja tarjoten henkistä, hengellistä ja taloudellista tukea tilanteestasi riippuen.

Diakoniatyöntekijät ovat työssään vaitiolovelvollisia, joten keskustelut ovat luottamuksellisia. Diakoniatyöntekijän tarjoama tuki on myös maksutonta. Ota rohkeasti yhteyttä, sillä taakan kantaminen kevenee, kun sen jakaa toisen kanssa.

Diakoniatyön puhelinaika on perjantaisin klo 10-12

Vastaanottojen lisäksi teemme kotikäyntejä sekä olemme keskusteluyhteyden päässä myös sähköpostitse.

Diakonian viranhaltija Sirpa Pusila p. 050 3871 645

sposti: sirpa.pusila(at)evl.fi

Diakonian viranhaltija Johanna Remes p. 050 3871 648

sposti: johanna.remes(at)evl.fi

Diakoniatoimisto, Eerolantie 1, 47400 KAUSALA

Rippi ja sielunhoito auttavat

Seurakunnan papit ovat valmiita kuuntelemaan pieniä ja suuria murheita. Pappeja sitoo ehdoton rippisalaisuus. Ota rohkeasti yhteyttä:

Mikko Pelkonen, puh. 050 387 1640

Henna Huppunen, puh. 0503871654

Ville Hiltunen, puh. 050 387 1642

Sururyhmä antaa eväitä surun käsittelemiseen

Iitin seurakunta tarjoaa syksyisin pyhäinpäivän tienoilla mahdollisuuden tulla mukaan vertaistuelliseen sururyhmään. Siellä voi käydä läpi samanlaisessa elämäntilanteessa olevien kanssa niitä ajatuksia ja tunteita, joita läheisen ihmisen kuolema on nostanut esiin. Kaikki tunteet ja ajatukset ovat tärkeitä ja luvallisia. Ryhmä on suljettu ja luottamuksellinen. Surua ja elämän jatkumista peilataan kristillistä toivon näkökulmaa vasten keskustelujen ja hiljentymisen avulla. Ryhmää ohjaavat seurakunnan työntekijät. Sururyhmästä saat lisätietoa täältä.