Vuolenkosken seurakuntakoti

Piilahdentie 33 A, 19160 HUUTOTÖYRY

Vuolenkosken seurakuntakoti

Vuolenkosken seurakuntakoti rivitalon yhteydessä valmistui vuonna 1990.

Koti on vilkkassa kerho-, muistotilaisuus-, ym. käytössä. Pohjois-Iitin jumalanpalvelukset pidetään täällä talvikaudella. Salin lasimaalauksen on tehnyt ja seurakunnalle lahjoittanut Riitta Marttinen. Salissa olevan seinävaatteen on lahjoittanut 24.4.2017 Eeva Virtanen Jaalasta.

Salia vuokrataan juhla- ja pienryhmäkäyttöön.

Tilat soveltuvat 50 henkilön tilaisuuksiin.

Pieni kotikeittiö.

Piha-alueella keinut ja hiekkalaatikko.

Vuokrausasiaa hoitaa kirkkoherranvirasto p. 05 829 3323 (avoinna ma-pe klo 9-12)

Tilaa esittelee ja lisätietoja sen varustetasosta antaa siivooja-vahtimestari Tuula Forstadius, p. 044 077 1822.

Eeva Virtanen Jaalasta on lahjoittanut Vuolenkosken seurakuntakodille 24.4.2017 seinävaatteen, Isä meidän –rukous. Seinävaate on virkattu kalalangasta ja sen taustalla on punaista vuorisilkkiä. Seinävaatteen koko on 156x114cm. Paula Niinipuu ja Ritva-Liisa Kontula ompelivat seinävaatteen taustakankaan sekä tärkkäsivät ja tukirimoittivat seinävaatteen.

Vuolenkosken ”Isä meidän rukous” on Eeva Virtasen yhdeksäs virkkaama seinävaate. Se on valmistettu juuri seurakuntakodin seinää varten. Eeva Virtasen miehen suku on Iitistä. Virtanen muutti 1950-luvulla Haapajärven rannalle Koskenniskan puolella. Juuri Vuolenkoskella viettämiensä vuosien takia hän halusi lahjoittaa sinne seinävaatteen. Hän toivoo, että seinävaate muistuttaisi Jeesuksesta ja uudetkin sukupolvet kunnioittaisivat Jumalaa, Taivaan Isää.

Piilahdentie 33 A, 19160 HUUTOTÖYRY

Piilahdentie 33 A, 19160 HUUTOTÖYRY