Seurakuntakeskus, Kausala

Eerolantie 1, 47400 Kausala

Seurakuntakeskus, Kausala

Tiilikattoinen ja -seinäinen 2-kerroksinen rinnetalo on valmistunut vuonna1981. Peruskorjattu vuonna 2008. Kiinteistössä järjestetään monia seurakunnan tapahtumia. Siellä kokoontuu harrastusryhmiä, piirejä ja kerhoja. Siellä sijaitsevat useampien työntekijöiden työtilat sekä kirkkoherranvirasto ja toimintaa palvelevat toimistot. Näiden lisäksi seurakuntasalia ja kahviotilaa vuokrataan perhejuhlien ja muistotilaisuuksien sekä konserttien käyttöön.

Piha-alueella sijaitsee sodissa 1939 - 1945 kaatuneitten muistomerkki.

Yläpihan puolella ovat seurakuntasali, kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto sekä musiikkityön toimisto.

Alapihan puolella ovat neuvottelutila, diakoniatoimisto, lähetystyöntoimisto ja kasvatuksen toimitilat sekä nuorisotoimisto ja päivä- ja perhekerhontoimisto.

Rakennuksessa on koneellinen ilmanvaihto sekä laitoskeittiö.
Vaikuttavantuntuinen seurakuntasali on sisustukseltaan puuta ja lattia kivilaattaa.
Juhlatiloissa: salissa kahviossa ja parvella on yhteensä tilaa 283 henkilölle.
Salin kapasiteetti on 120 henkilölle.

Keittiötilat, astiasto ja tarjoiluastiat ovat käytettävissä.

Kokouksia ja pienryhmä toimintaa varten vuokrattavissa ovat neuvottelutila (15 hlö), rippikoululuokka (30 hlö) ja monitoimitila (30 hlö).

Varustus: seurakuntasali: av-laitteet, sähköinen valkokangas, dataprojektori, äänentoisto ja induktiosilmukka. Salissa on flyygeli ja kahvion puolella piano.

Jos haluat varata juhlatilat käyttöösi, ota yhteyttä talouspäällikköön p. 05 387 1644 tai kirkkoherranvirastoon p. 05 829 3323 (avoinna ma-pe klo 9-12). Tilaa esittelee ja lisätietoja sen varustetasosta antaa kiinteistötyöntekijä Jani Haikonen, puh. 050 387 1651.

Piha-alueella runsaasti paikoitustilaa.
Wi-Fi