Perhekerho on lasten ja heitä hoitavien aikuisten yhteinen kohtaamispaikka

Perhekerhot kokoontuvat Kausalan seurakuntakeskuksessa keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9.00-10.30. Kerhopäivistä voi valita jommankumman - erillistä ilmoittautumista ei tarvita ja mukaan voi tulla myös kesken kauden.

Kerhossa lapset ovat heitä hoitavien aikuisten kanssa leikkimässä, laulamassa, askartelemassa ja hiljentymässä. Tarjolla on vertaistukea ja leikkiseuraa. Toisinaan aikuisille on järjestetty oma keskusteluhetki ja sillä aikaa lapsille on toisessa huoneessa pikkukerho Tirpuset.

Kerhossa nautitaan pientä välipalaa (maksu 1€/perhe) ja noin kerran kuussa syödään ruokaa (maksu 4€/aikuinen ja 2€/lapsi). Välipalan ja ruokailun yhteydessä on myös mahdollisuus syödä omia eväitä ja lämmittää esim. soseruokaa mikrossa.

Lisätietoja perhekerhosta antavat lastenohjaajat, 050 387 1652.