Hei perheet! Mitä teille kuuluu?

Kaikille perheellisille avoin keskustelutilaisuus seurakuntakeskuksessa (Eerolantie 1) to 26.1.2023 klo 17.30-19. Keskustelumenetelmänä käytetään Erätauko- menetelmää. Aiheena on perheiden hyvinvointi Iitissä. Tilaisuus päättyy yhteiseen iltapalaan klo 19.

Keskustelua alustamassa Kausalan alakoulun kuraattori Tanja Järvinen, keskustelua ohjaamassa kasvatuksen pappi Heini Kontiainen. Keskustelun ajaksi järjestetään lastenhoito seurakuntakeskuksen alakertaan. Isommat lapset pääsevät ohjatusti ulkoilemaan ja pienempiä lapsia on sisätiloissa leikittämässä lastenohjaaja Terhi Altio.

Erätauko -keskustelumenetelmä on tapa käydä rakentavaa ja tasavertaista yhteiskunnallista keskustelua. Siinä on mahdollisuus tutustua alueen ihmisiin, jakaa omia kokemuksia ja tulla kuulluksi turvallisessa ilmapiirissä. Keskustelussa sitoudutaan rakentavan keskustelun pelisääntöihin, jotka käydään yhdessä läpi keskustelun alussa. Menetelmä on kehitetty Sitrassa vuosina 2016-2019. Nyt Erätauko-menetelmän kehittämisestä ja käytön laajentamisesta vastaa Erätauko-säätiö yhdessä eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Lisätietoja menetelmästä www.eratauko.fi.