Kirkkokuoro

Iitin seurakunnassa toimii kirkkokuoro. Kirkkokuoroa johtaa kanttori Janne Peltokorpi. Kuoro harjoittelee srk-keskuksessa keskiviikkoisin klo 17.

Kirkkokuoro avustaa jumalapalveluksissa ja esiintyy mm. palvelulaitoksissa.

Tervetuloa mukaan!

Janne Peltokorpi

email: janne.peltokorpi @evl.fi

Virsi-illat

Virsi-illoissa tutustutaan teemoittain sisältörikkaaseen virsikirjaamme. Tilaisuudessa lauletaan ja tutkitaan virsien taustoja sekä juodaan kahvia ja teetä.

Kevään 2020 virsi-illat seuraavina torstaina klo 18 alkaen:
23.1. Luomakunnan virret
27.2. Hiljaiset virret
26.3. Paastonajan virret

Huhtikuussa ei ole perinteistä virsi-iltaa. Se korvautuu 23.4. klo 18 musiikkitilaisuudella yhteisvastuun hyväksi. Tilaisuudessa on yhteislauluja ja musiikkiesityksiä.

Tervetuloa laulamaan yhdessä!

Tuo lahjasi yhteiseen käyttöön​

Musiikki tuo ikuisuuden ulottuvuuden jokaiseen seurakunnan kokoontumiseen. Moni ihminen kokee uskoa erityisellä tavalla nimenomaan musiikin välityksellä. Jos osaat soittaa tai laulaa, kerro se rohkeasti meille ja ilahduta toisiakin musiikillasi! Jokainen seurakunnan tilaisuus on aina osallistujiensa näköinen ja kuuloinen tapahtuma.​