LÄHETYS IITIN SEURAKUNNASSA

Elämme ja kerromme Jumalan rakkaudesta lähellä ja kaukana

Lähetystyö on Jeesuksen antama tehtävä:

"Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa." (Matt. 28:19-20)

Lähetystyötä tehdään eri puolilla maailmaa monin eri tavoin, sanoin ja teoin. Jokainen meistä on kutsuttu viemään sanomaa rakastavasta Jumalasta eteenpäin. Kaikki eivät voi lähteä, mutta kaikki voivat olla lähettäjiä.

Tule mukaan yhteiseen lähetystehtävään!

KAHVITUPA

Kahvitupa on koronatauolla.

Hartaus joka perjantai srk-keskuksessa klo 14. Kahvia tarjolla klo 13 alkaen.

Markkinatiistaisin hartaus klo 10 ja lounas klo 10.30-12.

Tervetuloa!

LÄHETYSHETKI

Kuukauden viimeisenä perjantaina klo 13 srk-keskuksessa. Lähetystyön kuulumisia sekä tutustutaan eri lähetysjärjestöihin. Tervetuloa mukaan!

(25.9.   30.10.   27.11.)

LÄHETYSRENGAS

Lähetysrenkaassa saat kuulumisia Iitin seurakunnan nimikkoläheteiltä ja -kohteista sekä muista lähetyksen ajankohtaisista asioista. Liittymällä renkaaseen saat postia noin neljä kertaa vuodessa joko kirjeellä tai sähköisesti. Ilmoittaudu lähetyssihteerille, niin olet mukana!

LÄHETYKSEN VAPAAEHTOISET

Tervetuloa mukaan iloiseen ja pirteään lähetysjoukkoon!

Voit tulla esimerkiksi emännäksi Kahvitupaan, tehdä käsitöitä myytäväksi, lahjoittaa arpavoittoja tai auttaa talkoissa.

Lisätietoja lähetyssihteeri Maija Kauppiselta p. 050 387 1653

Nimikkolähetit ja -kohteet

Lähetysjärjestöt lähettävät työntekijöitä eri maihin kertomaan ilosanomaa Jeesuksesta. Seurakunta rukoilee lähettiensä puolesta sekä tukee heitä taloudellisesti.

Nimikkolähetit:

Satu ja Ilkka Koivisto, Thaimaa (SLS)

Pauli Vanhanen, Uganda (SLEY)

Nimikkokohteet:

• Namibian luterilaisen kirkon oppilaitostyö (SLS)

• Palestiinan kummityö (SLS)