Iitin seurakunta, tapahtumat ajalla 10.7.-17.7.2020

Jumalanpalvelukset ja uskon elämä

Su 12.7. klo 10 Sanajumalanpalvelus, Kirkko. Haaraoja, Peltokorpi
Kolehti: Raamatunkäännöstyöhön kuuden kieliryhmän parissa Afrikassa ja Aasiassa Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys ry:n kautta.

Jumalanpalvelusta voi seurata myös internetissä live-striimattuna, osoitteessa www.facebook.com/iitinseurakunta tai www.iitinseurakunta.fi

Ke 15.7. klo 18 Kesäillan hartaus Hiidenvuoren päällä, pianolavan yhteydessä. Laulamme kitarasäestyksellä tuttuja hengellisiä lauluja. Oma retkijakkara tai istuinalusta mukaan! Säävaraus.
Pelkonen, Peltokorpi

Nuorille

www.facebook.com/aikalisaiitinsrk, www.iitinseurakunta.fi, IG ja SC Iitinsrk

Seurakunnan kokoava toiminta käynnistettiin 1.6. alkaen. Tule kokoontumisiin vain terveenä. Jumalanpalvelukseen tai muihin tilaisuuksiin ei voi tulla, jos on vähänkään oireinen, sairas tai altistunut koronavirukselle. Kokoontumisissa pyydetään pitämään 1-2 metrin turvavälit, välttämään kättelyä ja koskettamista, sekä huolehtimaan käsi- ja yskimishygieniasta. Kirkkoherranvirastossa ja taloustoimistossa pyydetään asioimaan ensi sijassa sähköpostitse tai puhelimitse.

Koronatilanteen takia kirkko on avoinna vain sopimuksen mukaan. Kirkkoon on mahdollista tilata opastus kirkkoherranvirastosta, puh. 040 848 4323.

Tulossa

Su 19.7. klo 10 Kesäasukkaitten kirkkopyhä Iitin kirkolla.

Kuolleet

Veikko Kalevi Virtanen             81 vuotta