Seurakunnan ja kunnan yhteisten varhaisnuorten leiri-ilmoittautuminen 14.-17.5. tästä.

Varhaisnuorisotyö on kouluikäisten toimintaa

Varhaisnuoret ovat noin 7-14-vuotiaita eli alle rippikouluikäisiä seurakuntalaisia. Heille järjestetään kerhoja, retkiä ja leirejä yhteistyössä eri tahojen kanssa.

Varhaisnuorisotyöhön kuuluu kiinteästi myös perheiden tavoittaminen. Siksi myös perheille suunnattua toimintaa pyritään järjestämään varhaisnuorisotyön resursseilla.

Varhaisnuorisotyöstä vastaa Iitin seurakunnassa nuorisotyönohjaaja-lähetyssihteeri Maija Kauppinen ( p. 050 387 1653 ).

Toimintaa

Vuolenkosken Nuokku Vuolenkosken seurakuntakodilla  on aloittanut toimintansa. Kokoontumiset ovat perjantaisin klo 18-21 Vuolenkosken srk-kodilla.

Viikoittainen ns. kerhomainen varhaisnuorten toiminta Kausalassa  toteutuu yhteistyökumppanin  Kymen Kotkat partion kautta.  www.kymenkotkat.fi

Seurakunta ja Partiotyö

Iitin seurakunnan varhaisnuorisotyö tekee läheistä yhteistyötä paikallisen partiolippukunta Kymen Kotkien kanssa.

Kymen Kotkien toiminnasta ja kokoontumisista lisää sivulla www.kymenkotkat.fi.

Seurakunta ja urheiluseurat

Seurakuntamme alueessa toimii aktiivisia, hyvää harrastustoimintaa tarjoavia urheiluseuroja. Heidän toimintaansa voi tutustua seuraavien linkkien kautta:

Iitin Pyrintö

Iitti Hockey