Varhaisnuorisotyö on kouluikäisten toimintaa

Puuhailua, yhdessä oloa ja hiljentymistä

Varhaisnuoret ovat noin 7-14-vuotiaita eli alle rippikouluikäisiä seurakuntalaisia. Heille järjestetään kerhoja, retkiä ja leirejä yhteistyössä eri tahojen kanssa.

Seurakunnan kerhot (alkavat syyskuussa)

Puuhakerho

1.-2.lk tyttöjen ja poikien oma kerho kokoontuu keskiviikkoisin seurakuntakeskuksessa klo 14.30-16. Kerho alkaa välipalalla, jonka jälkeen ohjelmassa on vaihdellen leikkejä, askartelua ja pelejä. Kerho päättyy aina pieneen loppuhiljentymiseen. Tervetuloa mukaan touhuamaan!

Kaiken maailman kaverit

3.-5. lk tyttöjen ja poikien kerho kokoontuu torstaisin seurakuntakeskusessa klo 14.30-16. Kerhossa tarjolla välipala, jonka jälkeen puuhaillaan yhdessä kaikkea kivaa. Kerho päättyy aina pieneen loppuhiljentymiseen. Tervetuloa mukaan!

Väliaika

5.-6-.lk kerho kokoontuu keskiviikkoisin seurakuntakeskuksessa klo 17-18. Nuorten kerhossa jutustellaan, pelaillaan ja ollaan yhdessä. Kerho päättyy aina pieneen loppuhiljentymiseen. Tervetuloa mukaan!

Vuolenkosken Nuokku

5.lk ylöspäin perjantaisin klo 17.30-21 Vuolenkosken srk-kodilla. Pelailua ja yhdessäoloa. Tervetuloa!

Partio

Partiossa toimitaan ryhmässä, leikitään, retkeillään ja opitaan tekemällä. Pienimmätkin partiolaiset saavat vastuuta ja jokainen pääsee mukaan puuhaamaan yhdessä hyvän porukan kanssa. Partioon voi tulla mukaan minkä ikäisenä tahansa, myös aikuiset ovat tervetulleita!

Lisätietoja partiolippukunta Kymen Kotkat:  www.kymenkotkat.fi

Varhaisnuorisotyöstä Iitin seurakunnassa vastaa:

Nuorisotyönohjaaja-lähetyssihteeri Maija Kauppinen/ 050 387 1653