Aikuistyöstä virtaa arjen haasteisiin!

Seurakunnan aikuistyössä keskeisenä ajatuksena on oman uskon pohdinta ja mahdollisuus siihen joko yhdessä tai omassa rauhassa. Säännöllinen toiminta rytmittää kristityn vaellusta.

Jumalanpalvelus joka sunnuntai klo 10 on tarkoitettu kaikenikäisille. Sen lisäksi Raamattupiiri, Turinatupa ja Iso kirja kannesta kanteen -raamattuluentosarja kutsuvat mukaan. Naisten iltoja järjestetään toimintakauden aikana. Miesten kanssa kokoonnutaan Turinatuvassa ja saunailtojen merkeissä. Hyvät ideat  ja vapaaehtoiset ovat tervetulleita mukaan kaikkeen toimintaan.

Tapahtumakalenterista löydät aikuistyön tilaisuuksia ja tapahtumia.

 

Turinatupa

Turinatupa miehille kokoontuu aina maanantaisin seurakuntakeskuksen kahviossa. Kahvin ja hartauden jälkeen pohdimme niin hengellisiä kuin ajankohtaisiakin aiheita. Siunauksen saattamina lähdemme kohti arjen haasteita.

 

Iso kirja kannesta kanteen -raamattuluennot

Luentosarjassa nimensä mukaisesti käydään koko Raamattu läpi kannesta kanteen. Luennot pidetään Kausalan seurakuntakeskuksella maanantaisin klo 18–19, seuraavasti:

12.2.     26.2.     12.3.     26.3.     9.4.

 

Kaikille avoin raamattupiiri

Raamattupiiri kokoontuu Kahvituvalla. Piirissä tutkiskellaan Paavalin kirjettä roomalaisille ja galatalaisille. Tervetuloa mukaan kaikki Raamatusta kiinnostuneet!

 

Naisten illat

Naiset kokoontuvat kerran kuukaudessa. Jokaisella kerralla, kahvittelun ja alkuhartauden jälkeen, illan vierailija alustaa itselleen tärkeästä teemasta. Yhteinen keskustelu ja oma pohdinta saattelevat naiset takaisin arjen aherrukseen.

 

Miesten kokoontumiset ja saunaillat

Miesten saunaillat pyörähtävät käyntiin. Ohjelmassa rentoa yhdessäoloa, saunan, makkaranpaiston ja iltakahvien merkeissä.

Ota yhteyttä

Ville Hiltunen
Kappalainen
ville.hiltunen(at)evl.fi
Eerolantie 1
47400 Kausala