Aikuistyöstä virtaa arjen haasteisiin!

Seurakunnan aikuistyössä keskeisenä ajatuksena on oman uskon pohdinta ja mahdollisuus siihen joko yhdessä tai omassa rauhassa. Säännöllinen toiminta rytmittää kristityn vaellusta.

Jumalanpalvelus joka sunnuntai klo 10 on tarkoitettu kaikenikäisille. Sen lisäksi Raamattupiiri, Turinatupa ja Iso kirja kannesta kanteen -raamattuluentosarja kutsuvat mukaan. Naisten iltoja järjestetään toimintakauden aikana. Miesten kanssa kokoonnutaan Turinatuvassa ja saunailtojen merkeissä. Hyvät ideat  ja vapaaehtoiset ovat tervetulleita mukaan kaikkeen toimintaan.

Tapahtumakalenterista löydät aikuistyön tilaisuuksia ja tapahtumia.

Turinatupa

Turinatupa miehille kokoontuu aina maanantaisin seurakuntakeskuksen neuvottelutilassa. Kahvin ja hartauden jälkeen pohdimme niin hengellisiä kuin ajankohtaisiakin aiheita. Siunauksen saattamina lähdemme kohti arjen haasteita.

Turinatupa maanantaisin klo 10-11, 21.1.2019. alkaen.

Iso kirja kannesta kanteen -raamattuluennot

Luentosarjassa nimensä mukaisesti käydään koko Raamattu läpi kannesta kanteen. Keväällä 2019 tutustutaan Vanhan testamentin runollisiin kirjoihin ja aloitetaan jo profeettojen läpikäymistä. Luennot pidetään maanantaisin klo 18-19 Kausalan seurakuntakeskuksella, seuraavasti:

4.2.      18.2.     4.3.     18.3.

Rukouspiiri

Kaikille avoin rukouspiiri kookoontuu Kahvituvassa joka torstai klo 12. Rukoilemme lähetystyön, ajankohtaisten asioiden ja juuri sinulle tärkeiden aiheiden puolesta sekä tietysti kiitämme ja ylistämme Jumalaa. Mukana voi olla myös hiljaisessa rukouksessa. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Neulekahvila

Kahvituvassa kerran kuussa maanantaisin klo 18-19.30. Tarjolla teetä, kahvia ja pientä purtavaa oman käsityön parissa hyvässä seurassa. Kahville ja jutustelemaan saa tulla myös ilman käsityötä. Tervetuloa mukaan!

Naisten illat ja saunaillat

Naiset kokoontuvat kerran kuukaudessa. Jokaisella kerralla, kahvittelun ja alkuhartauden jälkeen, illan vierailija alustaa itselleen tärkeästä teemasta. Yhteinen keskustelu ja oma pohdinta saattelevat naiset takaisin arjen aherrukseen.

Miesten kokoontumiset ja saunaillat

Miesten saunaillat pyörähtävät käyntiin. Ohjelmassa rentoa yhdessäoloa, saunan ja iltapalan merkeissä seuraavasti:

29.1. Anninmäki (Kurrintie 16)     26.2. Anninmäki

Kappalainen