Hiljaisuuden päivä

Seurakuntakeskus, Kausala

Hiljaisuuden päivä kutsuu hiljaiseen rukoukseen ja Jumalan läsnäolon kuuntelemiseen

Kausalan seurakuntakeskuksessa järjestetään kaikille avoin hiljaisuuden päivä lauantaina 25.11. klo 10-16. Päivä on nimensä mukaisesti hiljainen. Yhteisen aloituksen ja rukoushetken jälkeen laskeudutaan hiljaisuuteen. Jokainen voi hiljentyä haluamallaan tavalla. Seurakuntakeskuksen salissa on mahdollisuus lukea Raamattua, syventyä omaan hiljaiseen rukoukseen, värittää raamatunlauseita tai vain istua ja kuunnella Jumalan läsnäoloa. Päivän aikana on tarjolla ruokaa, josta voi maksaa vapaaehtoisen ruokarahan.

Osallistujia pyydetään ilmoittautumaan Henna Huppuselle, 050 387 1654 tai henna.huppunen(@)evl.fi 16.11. mennessä.

Klo 15 vietetään yhdessä hiljaisuuden messua, johon ovat tervetulleita myös henkilöt, jotka eivät halua olla koko päivää hiljaisuudessa.

henna.huppunen(at)evl.fi
Eerolantie 1