LÄHETYS IITIN SEURAKUNNASSA

Elämme ja kerromme Jumalan rakkaudesta lähellä ja kaukana

Lähetystyö on Jeesuksen antama tehtävä:

"Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa." (Matt. 28:19-20)

Lähetystyötä tehdään eri puolilla maailmaa monin eri tavoin, sanoin ja teoin. Jokainen meistä on kutsuttu viemään sanomaa rakastavasta Jumalasta eteenpäin. Kaikki eivät voi lähteä, mutta kaikki voivat olla lähettäjiä.

Tule mukaan yhteiseen lähetystehtävään!

KAHVITUPA

Kahvitupa on avoinna markkinatiistaisin klo 9-13: Markkinahartaus klo 10.

Muina tiistaina klo 11-14: Lounas klo 11-13, hinta 6€.

Perjantaisin klo 12-15: Hartaushetki klo 14.

Neulekahvila kerran kuussa maanantaisin klo 18-19.30: iltahartaus klo 19.30. (3.9., 24.9., 22.10. ja 19.11.)

Tervetuloa kahville, juttelemaan hetkeksi, huokaisemaan tai vaikka lukemaan lähetyslehtiä!

LÄHETYSPIIRIT

Lähetys- ja seurakuntapiirejä kokoontuu n. kerran kuukaudessa Kausalassa, Kirkonkylässä, Säyhteellä ja Vuolenkoskella. Piireissä on tarjolla lähettien kuulumisia, sanaa, rukousta, yhdessäoloa ja kahvia.

LÄHETYSRENGAS

Lähetysrenkaassa saat kuulumisia Iitin seurakunnan nimikkoläheteiltä ja -kohteista sekä muista lähetyksen ajankohtaisista asioista. Liittymällä renkaaseen saat postia kerran kuukaudessa joko kirjeellä tai sähköisesti. Ilmoittaudu lähetyssihteerille, niin olet mukana!

LÄHETYKSEN VAPAAEHTOISET

Tervetuloa mukaan iloiseen ja pirteään lähetysjoukkoon!

Voit tulla esimerkiksi emännäksi Kahvitupaan, tehdä käsitöitä myytäväksi, lahjoittaa arpavoittoja tai auttaa talkoissa.

Lisätietoja lähetyssihteeri Maija Kauppiselta p. 050 387 1653