Päiväkerho on lasten seurakuntaelämää

Päiväkerhoissa 3-5-vuotiaat lapset elävät seurakuntana yhdessä tehden ja oppien. Päiväkerhot kokoontuvat arkipäivisin Kausalan seurakuntakeskuksessa ryhmien omien aikataulujen mukaan. Päiväkerhoihin ilmoittaudutaan keväällä. Tällöin kuluvana vuonna 3 vuotta täyttävät sekä 4- ja 5-vuotiaat voivat ilmoittautua syksyllä alkavaan kerhoon. Uusi toimintakausi alkaa elokuussa ja päättyy toukokuussa. Mahdollisia vapaita kerhopaikkoja voi kysellä lastenohjaaja Terhi Altiolta (p. 050 387 1652).

Päiväkerhossa pieni seurakunta opettelee hiljentymistä, toisten huomioonottamista ja ryhmässä toimimista. Hartaushetkissä kuunnellaan Raamatun kertomuksia, lauletaan virsiä ja hengellisiä lauluja, rukoillaan ja pohditaan elämän eri ilmiöitä. Kerhossa ulkoillaan, askarrellaan, leikitään ja pelataan.

MARRAS- JA JOULUKUUN KUUKAUSITIEDOITE 2017

Päiväkerhotyön kausisuunnitelma  2017

Aiheet: Pyhäinpäivä, Isänpäivä, Reformaation 500-v,

I adventti, Suomi 100, Joulu

TAPAHTUMAT:

Kerhot peruttu viikolla 45 (6.-10.11.)

Viimeiset normaalit kerhot ovat viikolla 50 (11.-15.12.)

Perheiden joulua vietetään Pekka Laukkarisen Joulun tähti- konsertissa Iitin kirkossa tiistaina 19.12. klo 18. Konsertti on ilmainen. Tervetuloa koko perheen voimin!

Kerhot alkavat viikolla 2 (8.-12.1.2018) entisin ajoin.

MARRAS- JA JOULUKUUN KUUKAUDEN LAULU

JOULUKUVAELMA

1. Maria ja Joosef katsoo Jeesus-lasta,

joka heille annettiin aivan äsken vasta.

2. Lammaspaimen laskee maahan paimensauvan

kumartuen polvilleen luona pienen vauvan.

3. Aasit, härät, lampaat lepäävät nyt työstä,

laulua ne kuulevat Betlehemin yöstä.

4. Enkeleiden joukko laulaa tallin päällä,

sillä Poika Jumalan syntynyt on täällä.

5. Suuri tähti tietä seimen luokse näyttää.

Taivaan Isän rakkaus maailman nyt täyttää.