4.11. klo 16 Kausalan seurakuntakeskuksessa 5-vuotiaiden syntymäpäivät. Kutsu on lähtenyt kaikille vuonna 2013 syntyneille lapsille. Ilmoittautua voit tästä sunnuntaihin 14.10. klo 24 asti.

Päiväkerho on lasten seurakuntaelämää

Päiväkerhoissa 3-5-vuotiaat lapset elävät seurakuntana yhdessä tehden ja oppien. Päiväkerhot kokoontuvat arkipäivisin Kausalan seurakuntakeskuksessa ryhmien omien aikataulujen mukaan. Päiväkerhoihin ilmoittaudutaan keväällä. Tällöin kuluvana vuonna 3 vuotta täyttävät sekä 4- ja 5-vuotiaat voivat ilmoittautua syksyllä alkavaan kerhoon. Uusi toimintakausi alkaa elokuussa ja päättyy toukokuussa. Mahdollisia vapaita kerhopaikkoja voi kysellä lastenohjaaja Terhi Altiolta tai Jaana Hongistolta (p. 050 387 1652).

Päiväkerhossa pieni seurakunta opettelee hiljentymistä, toisten huomioonottamista ja ryhmässä toimimista. Hartaushetkissä kuunnellaan Raamatun kertomuksia, lauletaan virsiä ja hengellisiä lauluja, rukoillaan ja pohditaan elämän eri ilmiöitä. Kerhossa ulkoillaan, askarrellaan, leikitään ja pelataan.

PÄIVÄKERHON KUUKAUSITIEDOITE

Elo-, syys- ja lokakuun kuukausitiedoite

Aiheet: Tutustumista, Syksy, Mikkelinpäivä

TAPAHTUMAT:

Pääskysillä ja Varpusilla pehmeälasku viikot 33-36. Kerhoaika tuolloin 9-11.

Jaana lomalla vko 37. Maija Kauppinen kerhoilee Terhin kanssa Pääskysissä ja Varpusissa.

Su 30.9. klo 10 Iitin kirkossa Perhemessu. Haikarat-ryhmä esiintyy. Messun jälkeen Kausalan srk keskuksessa Lähetyslounas.

Vko 43 syysloma.

TULOSSA:

Su 4.11. klo 16 Kausalan srk keskuksessa 5-vuotiaiden synttärit. Kaikille 5-vuotta täyttäville tulee postissa kutsu kyseiseen juhlaan.

ELO-,  SYYS- JA LOKAKUUN KUUKAUDEN LAULU

KIITOS, ISÄ TAIVAAN

Kiitos, Isä taivaan, kesästä.

Kiitos, Isä, nyt kesästä.