Päiväkerho on lasten seurakuntaelämää

Päiväkerhoissa 3-5-vuotiaat lapset elävät seurakuntana yhdessä tehden ja oppien. Päiväkerhot kokoontuvat arkipäivisin Kausalan seurakuntakeskuksessa ryhmien omien aikataulujen mukaan. Päiväkerhoihin ilmoittaudutaan keväällä. Tällöin kuluvana vuonna 3 vuotta täyttävät sekä 4- ja 5-vuotiaat voivat ilmoittautua syksyllä alkavaan kerhoon. Uusi toimintakausi alkaa elokuussa ja päättyy toukokuussa. Mahdollisia vapaita kerhopaikkoja voi kysellä lastenohjaaja Terhi Altiolta tai Jaana Hongistolta (p. 050 387 1652).

Päiväkerhossa pieni seurakunta opettelee hiljentymistä, toisten huomioonottamista ja ryhmässä toimimista. Hartaushetkissä kuunnellaan Raamatun kertomuksia, lauletaan virsiä ja hengellisiä lauluja, rukoillaan ja pohditaan elämän eri ilmiöitä. Kerhossa ulkoillaan, askarrellaan, leikitään ja pelataan.

PÄIVÄKERHON KUUKAUSITIEDOITE:

TAMMI- JA HELMIKUU 2019

PÄIVÄKERHOTYÖN KAUSISUUNNITELMA 2019

Aiheet: Loppiainen, Kynttilänpäivä, Ystävänpäivä

TAPAHTUMAT:

Viikolla 9 talvilomailemme!

TULOSSA:

Viikolla 10 valokuvaus, ei kerhoja!!

MUUTA:

Jaana on pois 22.1. lähtien, vähintään kaksi kuukautta. Päiväkerhoissa sijaisena Raija Rainio-Naukkarinen.

TAMMI- JA HELMIKUUN KUUKAUSILAULU

SIMPUKKA

Jokainen suloinen veitikka

on kuin pikkuinen simpukka!

Silmiin kun katson, niin aavistan:

on sisällä helmi Jumalan.