Sunnuntaina 15.10. 5-vuotiaiden juhla joka alkaa klo 10 perhemessulla Iitin kirkossa. Ilmoittautuminen tapahtuu tästä.

PÄIVÄKERHOIHIN ILMOITTAUTUMINEN

Iitin seurakunnan elokuussa 2017 alkaviin lasten päiväkerhoihin ilmoittautuminen oli huhtikuussa. Kerhoihin kutsutiin vuosina 2012-2014 syntyneitä lapsia. Jos et ehtinyt ilmoittaa lastasi tuolloin, ota rohkeasti yhteyttä meihin numeroon 050-387 1652, niin katsotaan mikä on kerhojen tilanne.

Päiväkerho on lasten seurakuntaelämää

Päiväkerhoissa 3-5-vuotiaat lapset elävät seurakuntana yhdessä tehden ja oppien. Päiväkerhot kokoontuvat arkipäivisin Kausalan seurakuntakeskuksessa ryhmien omien aikataulujen mukaan. Päiväkerhoihin ilmoittaudutaan keväällä. Tällöin kuluvana vuonna täyttävät kolmevuotiaat sekä 4- ja 5-vuotiaat voivat ilmoittautua syksyllä alkavaan kerhoon. Uusi toimintakausi alkaa elokuussa ja päättyy toukokuussa. Mahdollisia vapaita kerhopaikkoja voi kysellä lastenohjaaja Terhi Altiolta (p. 050 387 1652).

Iitin seurakunnan päiväkerhoryhmät on nimetty raamatullisten lintujen mukaan. Pienimmät kerholaiset ovat Varpusia, Kyyhkysiä tai Pääskysiä ja isoimmat Haikaroita. Jeesus kehotti meitä lintujen ihmettelyyn: "Katsokaa taivaan lintuja: eivät ne kylvä, eivät ne leikkaa eivätkä kokoa varastoon, ja silti teidän taivaallinen Isänne ruokkii ne. Ja olettehan te paljon enemmän arvoisia kuin linnut!" ( Matt. 6:26 )

Päiväkerhossa pieni seurakunta opettelee hiljentymistä, toisten huomioonottamista ja ryhmässä toimimista. Hartaushetkissä kuunnellaan Raamatun kertomuksia, lauletaan virsiä ja hengellisiä lauluja, rukoillaan ja pohditaan elämän eri ilmiöitä. Kerhossa ulkoillaan, askarrellaan, leikitään ja pelataan.

Lastenohjaajat lomailevat 17.7.-13.8.

Aurinkoista ja siunattua kesää kaikille!