Päiväkerhoilmoittautuminen!

Voit ilmoittaa vuonna 2014-2016 syntyneet lapset päiväkerhoon tästä. Ilmoittautuminen on aktiivisena 1.-30.4. välisen ajan.

Päiväkerho on lasten seurakuntaelämää

Päiväkerhoissa 3-5-vuotiaat lapset elävät seurakuntana yhdessä tehden ja oppien. Päiväkerhot kokoontuvat arkipäivisin Kausalan seurakuntakeskuksessa ryhmien omien aikataulujen mukaan. Päiväkerhoihin ilmoittaudutaan keväällä. Tällöin kuluvana vuonna 3 vuotta täyttävät sekä 4- ja 5-vuotiaat voivat ilmoittautua syksyllä alkavaan kerhoon. Uusi toimintakausi alkaa elokuussa ja päättyy toukokuussa. Mahdollisia vapaita kerhopaikkoja voi kysellä lastenohjaaja Terhi Altiolta tai Jaana Hongistolta (p. 050 387 1652).

Päiväkerhossa pieni seurakunta opettelee hiljentymistä, toisten huomioonottamista ja ryhmässä toimimista. Hartaushetkissä kuunnellaan Raamatun kertomuksia, lauletaan virsiä ja hengellisiä lauluja, rukoillaan ja pohditaan elämän eri ilmiöitä. Kerhossa ulkoillaan, askarrellaan, leikitään ja pelataan.

PÄIVÄKERHON KUUKAUSITIEDOITE:

MAALIS- JA HUHTIKUU 2019

PÄIVÄKERHOTYÖN KAUSISUUNNITELMA 2019

Aiheet:

Marian ilmestyspäivä, Palmusunnuntai, Pääsiäinen, Vappu

TAPAHTUMAT:

Su 7.4. klo 10 Iitin kirkossa perhemessu.

Su 14.4. klo 16 ja 18 sekä ma 15.4., ti 16.4. ja ke 17.4. klo 18 Pääsiäiskuvaelma Kausalan seurakuntakeskuksessa.

Päiväkerhoilmoittautuminen 1.-30.4. www.iitinsrk.fi sivuilla. Ilmoittautuminen on kaikille päiväkerhoon haluaville vuosina 2014- 2016 syntyneille. Huomioi, että linkki aukeaa vasta 1.4.

Hiljaisella viikolla (15.-21.4.) ei kerhoja!

MUUTA:

Jaana on pois 22.1. lähtien, vähintään kaksi kuukautta. Päiväkerhoissa sijaisena Raija Rainio-Naukkarinen.

MAALIS- JA HUHTIKUUN KUUKAUSILAULU

ORAVAISET

1. Oravaiset pesässään, oravaiset pesässään, heiluttelee viiksiään, heiluttelee viiksiään, käpyjänsä popsii, käpyjänsä popsii,

siemenetkin nopsii, siemenetkin nopsii.

2. Kuusen oksa keinuttaa, kuusen oksaa keinuttaa, oravaiset uinahtaa, oravaiset uinahtaa.

Pikku kuonot tuhisee, pikku kuonot tuhisee.

Tuuli puissa suhisee, tuuli puissa suhisee.

3. Taivaan isä rakastaa, Taivaan isä rakastaa, pikkuista ja isompaa, pikkuista ja isompaa.

Eipä huolta kellään, eipä huolta kellään,

olla köllötellään, olla köllötellään!