Isoskoulutus eli IsKo.

Isoskoulutukseen ilmoittaudutaan 15.8-2.9. tästä.

Isoskoulutus on ilmainen.

IsKoon kuuluu alla olevat tapahtumat.

Ilmoittautumalla isoskoulutukseen ilmoittaudut kaikkiin tapahtumiin. Jokaisesta tapahtumasta tulee viesti, jolloin joko vahvistat tai perut tulosi. Isosleirit alkavat perjantaina klo 18 ja päättyvät sunnuntaina klo 12. Kulku omin kyydein. Leireille tarvitset mukaan normi leirivarustuksen eli lakanat, pyyhe, peseytymisvälineet, sään mukaisen vaatetuksen (myös ulkoiluun), Raamattu, kynä.

Leirit:

IsKoon kuuluu kolme leiriä Heinlahdessa 14.-16.9.18, 30.11.-2.12.18 ja 22.-24.3.19.

Rovastikunnalliset tapahtumat:

Isoslauantai Kouvolassa la 9.2. klo 12-18, lähtö 11.15 ja paluu n. 18.30.

Tapahtuma on uusille IsKoon kuuluva, vanhat ovat tervetulleita ja tarvitaan varmasti myös ohjaustehtävissä.

Amazing Grace  4.5. Kouvolassa, tarkempi paikka selviää myöhemmin.

Uusille Aikalisän lisäajan ohjelmasta vastaaminen.

Riparilaisten seurakuntaan tutustumisjakson tapahtumien toteuttamista ja osallistumista niihin starttikirkko, konsertti yms. tarkempia tietoja myöhemmin.

Osallistuminen Aikalisän lisäaikaan, joka on ohjelmallinen ilta n. kerran kuukaudessa pe iltana Aikalisässä.

Päivämäärä muutokset mahdollisia.

Osallistujakortti